AKTUELNO

Neplanirano obustavljeno objavljivanje nove pesme!

Popularna pevačica Maja Nikolić gostovala je u emisiji ''Premijera Vikenda Specijal'' gde je progovorila o novoj hit pesmi ''Štikle na sto'' kojom najavljuje sve letnje koncerte i nastupe.

Kako je rekla pevačica, prilikom objavljivanja pesme na jutjubu došlo je do određenih problema:

Foto: Privatna arhiva

Kada smo aplodovali pesmu na toj platformi zabranili su nam je zbog golotinje. Naime, moj maneken je imalo nekoliko scena bez majice, imao ogromnu tetovažu ptice na grudima, i jutjub je to prepoznao kao golotinju te ga nismo objavili. Večeras ćemo snimati novi spot koji će biti naknadno objavljen, a ovaj prvi će biti samo na društvenim mrežama, rekla je Maja i otkrila da joj je ovu pesmu poklonila Stoja sa kojom se druži dugi niz godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica se u intervjuu dotakla i nedavnih razvoda na estradi, tačnije prokomentarisala je Harisa Džinovića i Draganu Mirković!

Što se tiče Harisa i Meline, ni imaju dvoje dece... mislim da to nije trebalo da ide preko novina, otišlo je daleko! Bolje dobar razvod nego loš brak, to uvek kažem. Suština je da ako ti nije dobro, ne treba da ostaješ u toj zajednici. Štto se tiče Dragane, ona je moja drugarica, ona ne pati, napravila je mega turneju, uživa... i mislim da će tek uživati i pokazati ko je ona, rekla je Maja između ostalog.

Autor: Pink.rs