AKTUELNO

Nedavno se udala za Boru Santanu i priredila gala venčanje, a sada je otkrila i nepoznate detalje sa proslave!

U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković raspravljalo se o odnosu snajki i svekrvi na našim prostorima, a na tu temu su govorile Sanjine gošće, među kojima je bila i sveže udata Milica Kemez.

Poznata voditeljka progovorila je o nedavnom venčanju i gala svadbi, pa je na Sanjino pitanje progovorila i o detaljima sa ceremonije koje će zauvek pamtiti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima dosta dogodovština koje ću pamtiti i prepričavati, ali bih izdvojila jedan koji me iznervirao, da tako kažem. Jedna starija gospođa iz Borine familije je uhvatila bidermajer i to mi nekako nije bilo pravo! Žena je inače udata, i to mi je zasmetalo, ali je ona želela da napravi foru! Zato sam ja posle bacala opet bidermajer i tada ga je uhvatila moja drugarica, rekla je Milica pa dodala:
Imala sam trmu na venčanju, ali sam se izborila. jedino što sma tražila da mi ne pevaju onu pesmu ''Izađi mala'' u trenutku dok svi čekaju mladu. Ježim se od toga i to se naravno nije desilo, rekla je Milica pa progovorila o Borinoj maćehi:

Foto: TV Pink Printscreen

Borina majka nije živa, on ima maćehu i žena je jako divna. Mene obožava, stalno mi poklanja neke stvari, kupuje čipkan veš, hvali... Baš imamo super odnos. Pamtim nnjenu rečenicu ''Prvi put kad te vidi da možeš nešto sama, tu si zavšila karijeru!'', zaključila je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs