AKTUELNO

Rezultati ankete ne poklapaju se sa mišljenjem učenika Zadruge.

U Beloj kući danas je nakon jednog pisma Velikog šefa nastao pravi haos jer su učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu dobili zadatak da izaberu najsebičnijeg među njima.

Došlo je do opšte vike i dreke i izgovorene su teške reči. Miki Đuričić i Nemanja Đerić Đekson su se posvađali, a onda su se Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš ispolivali, da bi na kraju došlo do žestokom sukoba Dragice Janičić i Banetom Čolakom, zbog čega je ona direktno nominovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju su ipak ustanovili ko je najsebičniji, jer kada su glasovi prebrojani ispostavilo se da je Žiža Stojanović dobila najviše.

Sa druge strane i gledoci "Zadruge" dobili su priliku da izraze svoje mišljenje povodom ovoga, pa su mogli da glasaju u anketi preko Fejsbuka.

Za najsebičnijeg je izglasan Nemanja Đerić Đekson sa 65,8 odsto glasova. Na drugom mestu našla se Luna Đogani sa 25,4 odsto vaših glasova, a na trećem Kristina Kockar.

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MISLI DA JE TRUDNA SA NJIM: Nadežda progovorila o dečku koji ju je ostavio pred ulazak u Zadrugu: Njega baš volim (VIDEO)

Foto: RTV Pink

U donjem snimku pogledajte kako su zadrugari reagovali kad su u pismu pročitali d aje Žiža dobila najveći broj glasova.

Autor: V. T.

#Rijaliti Zadruga

#anketa

'