AKTUELNO

Razgovor ovo dvoje zadrugara bio je i te kako zanimljiv, a detalji su bili šokantni.

Miki Đuričić i Bora Santana imali su veoma zanimljiv razgovor, a pričali su o Banetu Čolaku koji je po svemu sudeći bio glavni akter njihove šale zbog čega su se ovo dvoje zadrugara žestoko nasmejali.

Naime, Nadežda Biljić je izjavila da je možda trudna, a pažnju je odmah privukao Bane sa kojim je ona razmenjivala nežnosti u prostorijama ,,Zadruge". Iako je ona javno i pred svim ukućanima potvrdila da u to definitivno sumnja, te da otac njenog deteta svakako ne bi bio on, Miki i Bora su se šalili na ovaj račun.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ako su njemu oni prijatelji u rijalitiju, onda smo mi njegovi kumovi, on je takav kralj! - rekao je Miki.
Ali sinoć kad je rekla da je trudna, kao da misli da je trudna, pa ko zna koliko gore sada naslovi. Kaže "ako jeste, ona će da ga rodi", ne zanima je - pričao je Bora kroz smeh.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma, ne može, čim izađe odmah DNK se radi, imala menstruaciju to mora da se proveri. Ako bude žensko, onda će biti zadrugarka. Neće da se udaje, hoće samo dete. Ja sam gledao DNK sto puta, uzmu ti bris i donesu ti rezultate. Zamisli kad rodi njegovo dete, pa se preziva Čolak, ma priča posle rijalitija se nastavlja  - dodao je Đuričić.

Iako su i sami svesni da on ne može biti otac Nadeždinog deteta, Miki i Bora su bili i te kako srećni zbog ove situacije.

Mi moramo da tražimo test definitivno, zamisli one noći kad su bili zajedno, možda je neka kap otišla tamo gde ne treba, a to je samo sudbina - složili su se Bora i Miki i zaključili da to ne treba da bude isključena solucija.

Foto: Printscreen Youtube

Razgovor je trajao dugo, a kako će Bane i Nadežda prokomentarisati kad budu čuli o čemu su takmičari pričali u njihovom odsustvu, preostaje nam da saznamo.

K. Ristić

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'