AKTUELNO

Nastavljaju po starom!

U toku je emisija "Gledanje snimka". Na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor  između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Nakon snimka voditeljka Ivana Šopić je dala reč Nenadu:

Jesi se navikao da te nazivaju smećarom? - upitala je Ivana.
Nisam, nikada se neću navići, ali eto to je klasika kod nas. To je naša rasprava, ali oni su ovde zbog mene - dodao je Ša.
Ja sam ovde zbog sebe, ne zbog njega, on je tako rekao. On je rekao da nije mene, nikog ovde ne bi bilo, svi su ovde zbog mene, on je to rekao, a svi su mu rekli da greši i da vređa svoju devojku, a ja sam poludela zbog rtoga, i mene je to iznerviralo. - dodala je Miona

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je imala potrebu da njega hvali. Ona je za novu godinu priznala da ima emociju prema njemu, a sa mnom je u vezi. On je došao zbog Mione - govorio je Ša.
Ne, ja sam došao zbog tebe jer si me vređao - dodao je Stanislav.
Kada si video da nemaš prođu kod Mione, onda si se povukao - dodao je Ša.
Ma samo zbog tebe, i morao si da mi se izviniš na televiziji, a da sam hteo, ti bi bio daleko. Ti Balkasski špijun vidiš kako ja gledam nju, što nije isitna. - dodao je Stansilav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja izgledam mlađe, lepši sam i uspešniji od tebe - dodao je Ša.
Neka stave anketu napolju pa da vidimo ko je lepši - dodao je Stanislav.
On je sve radio zbog MIone - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio napolju, on je bio unutra. Ja sam Mionu ostavio pre nego što je ona ušla u vezu sa njim, mene su ljudi prozivali jer me je on prozivao, i ja sam došao da se obračunam sa njim, tražio sam mu da mi se javno izvini. Da sam hteo Mionu, ja bih drugačije radio. Mene ona ne zanima. - dodao je Stanislav.
On nju gleda non-stop - vikao je Ša.
Ja gledam sve - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da moja devojka misli da on nju i dalje voli - dodao je Ša,.
Ja ne znam , ne zanimam me, a sada meni Nenad prebacuje da ja njega branim - dodala je Miona.
Ona sve vreme brani Stanislava, a meni nije jasno što to radi, ako je ona sada moja devojka. Ona je rekla da "on to nije rekao", - rekao je Ša.
Ja ne verujem drugoj strani, ali nemam lepo mišljenje o njemu. Meni ne liči da je on rekao da ležim kao krava, to nije njegov izraz - dodala je Miona.
Ako se sada niste branili, ja ne znam šta je ovo - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: pink.rs