AKTUELNO

Nakon premijernog emitovanja proteklog vikenda, gledaoci će ovog petka, subote i nedelje od 21 čas na TV Pink imati prilike da vide nove epizode vikend-serije "Šifra Despot".

U subotu 24. februara će se emitovati peta epizoda ove serije pod nazivom "Ratni drugovi", u kojoj će se pored glavne postavke, Đorđa Markovića, Tamare Krcunović, Branke Šelić i Radoslava Milenkovića, u epizodnim ulogama pojaviti Radoš Bajić, ali i maestralna srpska glumica Ljiljana Stjepanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci će u ovoj epizodi upoznati i veoma zanimljiv lik komšinice porodice Despotović, učiteljice u penziji, baka Savke, koju tumači jedna od najboljih sprskih pozorišnih, filmskih i televizijskih glumica, Ljiljana Stjepanović.

Foto: Promo

U četvrtoj epizodi vikend-serije "Šifra Despot" upoznali smo Mileninog strica Jova Agbabu (Radoš Bajić) i strinu Agbabicu (Olga Odanović). I taman kad je Despot izgladio situaciju na godišnjici lovačkog društva "Kninska zora", čiji je Jovo predsednik, i na zadovoljstvo svih prisutnih instalirao računar, nesreća je htela da sve ode u vazduh, zbog čega je Jovo Agbaba Despotovićima za petama.

Foto: Promo

On je rešio da im vrati sve milo za drago, pa sa drugovima Krajišnicima dolazi Despotu na vrata da istera na čistac "diverziju" zbog kompjutera, ali će Jovo i porodica Despotović doživeti veliko iznenađenje.

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: ZAHVALI SE BOGU ŠTO SI ŽIV: Voditeljka ZADRUGE jednom porukom napravila potpuni haos na društvenim mrežama! (FOTO)

U kakvim će se sve neprilikama ponovo naći Despot, ali i njegova porodica, saznaćete u petoj epizodi vikend-serije "Šifra Despot" u subotu, 24. februara od 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ljiljana Stjepanović

#Šifra Despot

'