AKTUELNO

Večeras peva za svoju publiku, a posebno za svoju ćerku!

Jedna od popularnijih domaćih pevačica Goca Tržan održava večeras koncert prvi put u MTS dvorani, a osim emocije koju će noćas podeliti sa publikom, ovaj dan za nju je veoma poseban, jer se baš danas rodila, njena najveća podrška i vetar u leđa, ćerka Lena.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ja sam žena koja obožava svoj posao, mnogo volim publiku. Vrhunac mog posla je koncert. Noćas će se u publici naći moja ćerka, jer noćas slavi 17. rođendan. Imajte razumevanja, ona je tinejdžerka, ja se trudim da je sakrijem - iskrena je bila Goca.

Goca je otkrila i koliko joj znači Rašina podrška, te na čemu mu je neizmerno zahvalna:

- Raša je čovek koji je na svojim leđima izneo ceo ovaj projekat. Car je ozbiljan. Toliko dnevno mu kažem da ga volim, hoću da mu se zahvalim jer je isterao do kraja - poručila je pevačica.

S obzirom na to da je pop pevačica svoju pevačku karijeru započela 1994. godine u bendu Tap 011, nije iznenađenje što će joj upravo članovi ove poznate grupe biti specijalni gosti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica je takođe otkrila da je dobila iznenađenje od Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji su joj poslali buket čokoladnih lala, što ju je posebno ganulo, a u nastavku pogledajte i delić atmosfere s večerašnjeg koncerta:

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs