AKTUELNO

Nikola je ispunio svoj životni san, a podržali su ga svi sa javne scene!

Nikola Rokvić juče je stigao u manastir Svetog Nektarija Eginskog, a među brojnim javnim ličnostima koje su podržale njegov podvig našla se i Jelena Đoković.

Ona se na svom Instagram profilu javno obratila pevaču i njegovoj supruzi Bojani Barović, a imala je snažnu poruku i za njegovo troje dece.

Bravo Nikola i Bojana i dečice mila što ste podneli ovaj podvig u ljubavi i milosti na spasenje svih porodica i ozdravljenje društva. Bog vas blagoslovio. Ovaj put za dečiju radost - napisala je supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Jelena je podržala Nikolinu misiju i donirala novac njegovoj fondaciji "Porodica" za šta joj se pevač javno zahvalio.

Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio - rekao je tada Nikola tokom pešačenja od Beograda do Egine.

Autor: Pink.rs