AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Mionu Jovanović.

Nije nam jasno zašto kriješ se*s za Ša, kada javno radiš neke stvari koje ne vidimo kod drugih devojaka, da ti drži ruke na pozadrini, da ti gura ruke?
Okej, slažem se, imala sam se*s - rekla je Miona.
Ti napadaš druge devojke, a ti to radiš - rekao je Milan.
Pa šta ako mi stavi ruku, meni nekada to smeta, nekada ne smeta. On treba da me mazi, on mi je dečko. Ja nikada nisam nikoga napadala - dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni to nije šokantno, ja znam kada je Darko postavljao pitanja, oni su davali odgovore, a ja poznajem Ša, on je pokrivao. Ja nemam ništa protiv se*sualnih odnosa, ali mi je folirantsi kada lažeš- Meni je poštenije da priznaš, a sada je priznala ironično ili ne, priznala je. - rekla je Maja.
Da li to Ša radi da bi baba i Stanislav videli? - upitao je Milan.
Ne može on da radi sa njom nešto što mu ona ne dozvoli, ne kapiram što bi se krilo to - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je pitanje za Maju:

Majo rekla si da su te momci uvek mazili i pazili, ko to?
Pa jesu svi, u pauzama između tuča. Ja kada završim odnos i kada prestanu emocije, ja zaboravljam neke loše stvari. Slažem se da su mi veze bile haotične, ali jesu mene gnjavili, ja sam simpatična dok ne prebacim. Ja ne verujem da je problem u meni, ti momci se ponašaju tako i u drugim vezama. Ja volim da mi neko posvećuje pažnju - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.