AKTUELNO

Hitna pomoć je Barilarija prevezla u bolnicu.

Francuski glumac Žerar Depardje ponovo se našao u centru skandala budući da je juče došlo do fizičkog okršaja između njega i poznatog paparaco fotografa Rina Barilarija u centru Rima. Isplivali su novi detalji o celom slučaju, a svoju verziju priče dao je i pretučeni fotograf.

Naime, glumac je u društvu tri osobe sedeo u restoranu u poznatoj ulici Via Veneto u Rimu kada je primetio da ga Barilari fotografiše. Fotograf Barilari (79) je rekao da je Depardjeova prijateljica Magda Vavrusova skočila i počela da ga udara pre nego što se ovoj tuči pridružio i sam glumac.

Policija je za CNN potvrdila da je "lokalni fotograf" podneo pritužbu u vezi s incidentom u Harry‘s Baru u utorak, ali nije otkrila imena umešanih. Pijero Lepore, vlasnik bara u Rimu, potvrdio je za CNN da se incident dogodio, ali nije svaljivao krivicu ni na koga.

Foto: Instagram.com/_depardieu

Barilari često snima slavne osobe kako večeraju u restoranu koji je poznat po pojavljivanju u filmu Federica Felinija iz 1960. "La Dolce Vita", čiji je lik fotograf Paparaco navodno poslužio kao inspiracija izraz "paparaci".

Dvadeset godina ovde nismo videli tuču. Ovakve stvari se ovde nikada ne događaju - rekao je Lepore telefonski za CNN, pa dodao:
Navikli smo na slavne, kao i na paparace. Oni ne mogu jedni bez drugih.

Kad su ga upitali za detalje, rekao je da ne može da komenariše jer sada postoji Barilarijeva prijava.

Dao sam svoj iskaz policiji. Ne mogu više ništa da kažem - rekao je vlasnik restorana.

Ipak, otkrio je da je Barilari vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Advokatica Magde Vavrusove, Delfin Milet, rekla je u izjavi za CNN da je Barilari bio taj koji je gurnuo Vavrusovu. Ona je dodala da je Vavrusova podnela prijavu rimskoj policiji u kojoj se navodi:

Foto: Instagram.com/_depardieu

Fotograf me je gurnuo, dodirujući rukom moje grudi. U ovom trenutku u kojem iznosim tužbu još osećam bol, bilo je jako nasilno.

Vavrusova je takođe u bolnici, a advokatica je istakla da je Depardje potrčao da pomogne Varvusovoj nakon što je fotograf napao.

Barilari je najpoznatiji fotograf u Rimu koji je objavio nekoliko knjiga sa svojim fotografijama koje su uključivale pape, predsednike i zvezde poput Silvestera Stalonea, Šeron Stoun, Liz Tejlor i Frenka Sinatre.

Autor: Pink.rs