AKTUELNO

Slađana i Đani Trajković važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni - zajedno su punih 29 godina, a ne kriju da su imali i bračne krize, o čemu su govorili u emisiji "Iza zatvorenih vrata" sa Snežanom Zindović.

Slađa kaže da je za opstanak bračne zajednice najvažnija ljubav, ali i tolerancija.

Bude neki krizni period, ali tu neko mora da spusti loptu. Ja inače nisam svađalački tip, iako sam bučna dok pričam. Moramo imati tolerancije, ako ima ljubavi, ima tolerancije i praštanja - kaže Slađa, koja je uverena u to da joj je suprug bio neveran.

Foto: Pink.rs

Ta ili taj, nebitno, ko kaže da nije, verujte, laže. Ne postoji muškarac koji bar u mislima nije prevario, ako nije u stvarnosti. Nikad to lično nisam videla, ali sigurno da jeste, pogotovo on! Ali, od 2019. je predobar - pohvalila je Slađa muža, koji je sve vreme ćutao.

Venčanje

Prisetili su se i svoje svadbe, koja nije izgledala onako kako su oni priželjkivali, međutim pamte da je to bila sjajna žurka uz najbližu familiju, prijatelje i Đanijeve kolege sa estrade.

Foto: Pink.rs

- Hoćemo, nećemo, pravićemo... Jako mi je žao što nisam imala venčanicu, neću prežaliti. Imala sam plavi komplet - prisetila se Slađa, a Đani se nadovezao:

Porodila se 1997. godine sa Milošem, Marka smo dobili 1999., kada je krenulo prokleto bombardovanje, mi smo živeli u Parizu. Hteli smo svadbu, nismo znali gde da je pravimo, pa smo se 2001. godine venčali, deca nam bila mala, vodali ih za ruku. Kad već nismo napravili gala svadbu, onda smo rešili da se venčamo i krstimo decu. Zvali kumove, užu familiju, otišli u restoran jednog mog zemljaka... Pokojni Džej, Sinan, Marina, Zlata, Goca Božinovska, Haris Džinović, Saša Matić... To je spontano ispala takva žurka, prelepo je bilo - prisetio se popularni folk pevač.

Foto: Pink.rs

Njihovu ispovest pogledajte u novom izdanju emisije "Iza zatvorenih vrata" sa Snežanom Zindović:

Autor: pink.rs