AKTUELNO

Oduševila sve u studiju.

Maša Tanasković iz Beograda za svoje prvo predstavljanje na ružičastoj sceni odabrala je pesmu "Hajde da ludujemo" od Tajči. Maša ima 10 godina i nakon prve pesme dobila je tri stolice, a Goca Tržan je negodovala što njen kolega Milan Stanković gleda u telefon umesto da pritisne zeleni taster.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je bilo slatko kao čokolada! Nekako me je njen nastup podsetio na Tajči, vratio me je u one dane kada smo je gledali na televiziji. Bilo je super, samovereno, slatko, sve kako treba i pevanje tačno. Ti izgledaš super večeras, svaka čast za sve - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Komentarišemo Goca i ja sada koliko je lepa devojčica, stvarno je prelepa. I divna je bila, opuštena! Samo budi ovakva i u drugoj pesmi - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Svi članovi žirija pružili su podršku Maši da tako otpeva i drugu pesmu, a ona je za svoju drugu numeru odabrala "Million reasons" od Lejdi Gage. Ipak, ovog puta izostao je Leontinin glas pa će ova takmičarka pevati još jednom u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Jeste ovo jedna nežna balada i da je ona to pevala na jedan fin način, ali s obzirom na to da imamo samo osam takmičara, ja sam se rukovodila onim oprezom. Čekam da nešto bude spektakularno, a ovde nisam doživela spektakl. Nesumnjivo je da si preslatka, bajkovito izgledaš. Ali hajde da budemo realni, ovo nije bilo spektakularno, ali je bilo lepo, muzikalno, zaista si talentovana devojčica - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da je ovo stvarno jaka četvorka. Ukupni utisak je super, sve mi se tu svidelo. Samo nije bilo spektakularno da bi to bila petica. Ja se nadam da će se to desiti, pogotovo od petog kruga očekujem dosta. Ti si prelepa, pretalentovana, tako da, sa tobom je sve u redu - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Maša Tanasković

#Pinkove zvezdice

#emisija

'