AKTUELNO

Rat se nastavlja!

Kako ga je Asmin Durdžić sinoć pominjao tokom suočavanja sa Aneli Ahmić, Žika Baćić se danas oglasio za Pink.rs i tom prilikom otkrio istinu o njegovom odnosu sa Aneli i najavio tužbu Asminu Durdžiću zbog laži koje je izneo na njegov račun.

Naime, Žika je pa Pink.rs otkrio kada i kako je upoznao Aneli:

Aneli i ja smo se upoznali u maju 2020. godine. Ja sam menadžer jednog pevača koji je zaboravio mikrofon u jednoj diskoteci u Švajcarskoj, ja sam zvao moju prijateljicu da ode po taj mikrofon da ga ne bismo izgubili, a onda ga je odnela kući. Nakon mesec dana ja sam otišao po taj mikrofon, 5.maja, došao sam kod nje, popili kafu. Ona i ja smo pričali, a njoj je došla tada prijateljica influneserka, a to je Aneli. Ja kada sam došao ona je bila u spavaćoj sobi gde je pričala sa tim Asminom, oni su tada bili u vezi. Ona je nakon sat i po izašla u dnevnu sobu, mi smo se upoznali. Drugarica mi je rekla da je ona poznata i da ima dosta pratioca na Instagramu te sam je ja zamolio da okači pesmu jednog pevača koja je tog dana izašla kako bi imala više preglada i kako bi je više ljudi čulu, što je ona uradila, a mi to svi radimo kada izađe ta pesma. Ja sam nju video 20 minuta u svom životu - rekao je Žika pa dodao:

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, INSTAGRAM/BET_MEN_007_, PINK.RS

Nakon što je Žika dao izjavu, Asmin je odmah okačio stori na svom Instagram profilu:

Zika popušiš mi k i ti i tvoja tužba. Meni si rekao jedno, Aneli drugo, koleginica treće, drugi put kada dođeš za Linc, javi mi se da se sretnemo, ili nekoj da ti sutra dođem u Cirih - napisao je Asmin.

Foto: Instagram.com

Autor: N.B.