AKTUELNO

Tokom sinoćnje specijalne emisije "Elita", voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila Asmina Durdžića i Aneli Ahmić i napokon se posle skoro devet meseci desilo suočavanje bivšeg ljubavnog para.

Kada je stigla u studio, Aneli je krenula da pruži ruku Asminu koji je to odbio. Tokom suočavanja Aneli je otkrila mnoge detalje iz njihovog odnosa, što je Asmin poricao.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, tu nije bio kraj, Asmin je u više navrata govorio loše o Anelinoj porodici, te ga je Aneli u nekoliko navrata pitala za mnoge stvari koje je pričao o njenoj majci i Jasni.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva, Pixabay.com

Tim povodom se oglasila Anelina majka Jasna koja je na svom Instagram profilu okačila sliku Asmina i Nore i obratila mu se žestokim rečima:

- Najednom osvanu cveće montirano, kao i sve do sada. Videli ste lažova veka, ponašanje jednog bolesnika koi kaže da je gledao pornić sa Anelinom mamom, pa se drogirao sa Anelinom mamom, pa još samo da kažem pita ga da li je Sita bila sa njim, kaže nije nikada, an onda kaće da je Sita objavila film, a ondakle joj film kada nikada nije bila sa njim, i koja bi to žena objavila, majka četvoro dece i uniče ima. Ljudi da li možete otvoriti oči - napisala je Jasna.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs