AKTUELNO

Žestoke optužbe!

Nakon što je Drvo mudrosti obavestilo Aneli Ahmić da je Asmin Durdžić u studiju, ona se zapustila ka njemu, kako bi obavila razgovor sa njim. Ahmićeva tvrdi da je ostala trudna sa Asminom, ali on ne veruje u to.

Tu sam bila i donela sam svoj kofer - rekla je Aneli.
Otišla je na pet dana u Sarajevo i bila sa drugim momcima. Ostala je i trudna - kazao je Asmim
Kunem se u svoje dete da nisam - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo, u dete se kuneš. Povraća mi se kad te gledam. Ti samo nisi slagala svoje prezime - rekao je Asmin.
Zašto si mi poslao poruku iz Majamija da se pomirimo - rekla je Aneli.
Pa izbaci već tu poruku. Ti si blam Balkana. Sita je za tebe šmeker. Ona je izbacila taj p*rnić, a ne ja. Samo pričaš o finansijama - rekao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, jer si me slagao. Samo se oblizuješ - rekla je Aneli.
Što se tvoja mama oblizuje - pitao je Asmin.
Žena je bolesna, ima šećer. Kupio je kolica, pričao je da ćemo imati blizance. Upoznala sam se s njegovim društvom brzo i imao je tu bivšu, neću da je imenujem. Bili smo podstanari. Posvađali smo se, pa me je šutnuo u d*pe - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako si i za Janjuša rekla. Lažeš sve. Ona je luda. Imam kuće na kredit, šta je problem. Je l' si mu nekad napravila doručak? Manipulišeš celom kućom i iskusnim muškarcem - rekao je Asmin.
Nisam znala da sam glumica - rekla je Asmin.
Nisi, ti si glupa i bezobrazna. Pretila sam mu da ću ići kući. Govorio mi ostavi kofer, plašio se da se ne vratim - rekao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedva sam čekao da odeš - rekao je Asmin.
Organizovao je kombi. Koristio je narkotike, desilo se da 2-3 puta koristimo oboje. Našao je ljude iz Krajine, vozila sam se 10-15 sati, bilo je sedmoro ljudi u kombi. Došla sam za Sarajevo, bio je Bajram. Uveče sam izašla sa društvom, bili smo sve vreme na kameri. Bila sam nesigurna u njega, jer sam pronašla njegove poruke sa bivšom. Tu noć sam prespavala kod njegove drugarice - rekla je Ane,li.
Htela si da se čistiš - rekao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam, bila sam u depresiji. Pozvao je društvo, uzeli su tanjir i znate šta su radili. To je bio drugi dan, pre nego što sam se vratila. Bila mi je mučnina i nisam mogla da pijem. Jedna žena je svedok svega, većina su tu bili muškarci - rekla je Aneli.
Nikad nisam pravio kućne žurke - demantovao je Asmin.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Autor: I.S.