AKTUELNO

Ljubavni brodolomi i ponašanje repera Nenada Aleksića Ša često su predmet komentarisanja u javnosti, a poslednjih godina naročito među njegovim kolegama sa estrade, koje neretko kažu da ga odavno više ne prepoznaju. Njihovo mišljenje, po svemu sudeći, deli i pevačica Mia Borisavljević.

Njih dvoje su još pre 11 godina objavili duetsku pesmu "Lepota balkanska", koja je tada postigla neverovatan uspeh i bila jedan od najvećih hitova koji danas broji više od 50 miliona slušanja na Jutjubu. Ipak, godinama nemaju nikakav kontakt, a Borisavljevićevu su sada novinari, na rođendanu Kaće Grujić, upitali za Ša i njegovo ponašanje u "Eliti".

Foto: TV Pink Printscreen

On je jedan primer kako jedan čovek sebi upropasti karijeru. Nemam više ništa šta da kažem o njemu - bilo je sve što je želela da izusti na pomen Nenada Aleksića Ša.

Ona je svojevremeno, pre mnogo godina, bila učesnica rijalitija, takođe.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja znam samo da sam prošla golgotu, ali to je bila moja odluka, svesno sam sve uradila. Kasnije kada sam bila u rijalitiju ja sam pokazala da sam normalna devojčica, a nakon toga došli su i hitovi koji su dali dobro opravdanje zašto sam se pojavila. Bilo je jako važno opravdati dobrim pesmama moje malo čudno pojavljivanje na scenu, kada sam gola šetala autoputem.

Autor: pink.rs