AKTUELNO

Šok!

U toku je podela budžeta Jelene Marinković. Naredni budžet bio je za Uroša Stanića.

Uroš ovde provocira na kvarno, a onda ga ljudi vređaju i on se poziva na njegove golubare. Mene nikada nisi isporovicrao, a loše reaguju Ša i kompanija koji ga psuju. Ti jesi mali folirant i svi tvoji znaju to i takvog te vole. Dobio si svoju podršku, sve ti dobro ide, ja nemam nijednu negativnu emociju prema tebi. On mene provocira pesmom Goce Tržan a to mi je smeta - rekla je Jelena.
Ja znam da mnogi mene žele da degradiraju i da me vređaju. Moju porodicu, moju mamu. Sa tobom Jelena nisam imao sukob, ali sa Ivanom jesam, on je govorio da će me kremirati i da ću umreti od side, ja smatram da si isti kao on jer sa kim si takav si, a dozvolila si mu da me vređa tako da samo nastavite, ja vam neću dozvoliti da me neko sruši - dodao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Munju bih dala srednji ili veliki, a pošto on nije ovde, srednji ide za Stefani. On je meni bio drug i njemu su mnogi okrenuli leđa a bio je svoj,a tebi Stefani neće ništa nedostajati, dokle god sam ja ovde - rekla je Jelena pa je dala mali budžet za Stanislava:
Ti si tako kontraverzan. Jednostavan si, a sve je kod tebe prosto, ne voliš da se opterećuješ, ne želiš da analiziraš, a tako radiš i u rijalitiju. Malo si nas prevario, a poslednje što sam čula je ono gde si rekao Moja Miona, ne zato što si to rekao a sa Majom si u vezi, ja ne znam šta bih ti uradila, ali svaka joj čast kako se suzdržava, verujem da čeka čestitke. Rekao si za Mionu da si je preboleo, da si došao da ti se Ša izvini, a sada si u odnosu sa Majom i teraš svoju priču. Mislim da nisi bio svestan da si bio na televiziju, pa se desilo da imaš onakve odnose, ne treba ti to - reklla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za Matoru. Ona je imala sukob sa Ivanom, ali o meni nikada nije rekla ništa ružno, niti me pomenula. Matora mi je jako draga osoba, i dalje stoji ono isto, naši sukobi sa drugim ljudima nisu imali vezu sa tobom. Bitno je da ti i Ivan niste organizovali napada ne nake ljude, a svi znamo da te je Ivan savetovao dobronamerno, da se povučeš, da ovde ne tražiš pravdu. Smatram da ti je Ivan dao savet kao pravi prijatelj, a neki koji se nikada nisu založili za tebe, a glume ti prijatelje. Oni nemaju osećaj za tebe. Čula sam da si onoj tamo budali da je ne pominjem, da ne možeš da veruješ da nikada nije stala u tvoju odbarnu, niti stala na tvoju stranu - rekla je Jelena.
U pravu si za Ivana, mnogi se nisu mešali u to šta se desilo. Od početka su mene bili Lejdi, Vanja, Marko i Kačavenda. Iskreno neprirodno je da se družimo Ivan i ja posle svega, a o tebi nemam loše mišljenje - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnija pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.