AKTUELNO

Puca od sreće!

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najvećih folk zvezda naših prostora, poznata po brojnim starim i novim hitovima. Ekipa emisije ''Premijera-vikend specijal'' ovog puta uputila se na Cecin koncert u Mladenovcu, stoga je pevačica otkrila da je bila u malo lošijem zdravstvenom stanju za vreme nastupa, a dotakla se i treće prinove u Porodici Ražnatović.

Opisala je svoj doživljaj sinoćnjeg nastupa.

Ja sam uvek prenosila svojim pesmama energiju publici, a ne akrobacijama. Izuzetno poštujem ko to radi, ali ja nisam taj tip pevača. Nisam neko ni ko stoji, večeras nisam imala promil kiseonika. Ne sedim na koncertu iz poštovanja prema svojoj publici, ali tražila sam barsku stolicu, jer mi se 2-3 puta zatutnjilo u glavi. Uopšte nisam imala kiseonika na bini - rekla je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Prokomentarisala je i momka iz publike, koji joj je zapao za oko.

Videla sam koliko se taj momak trudi da otpeva ''Pusti me da raskinem s njom'', pa rekoh malo da pomognem. To su sve nove generacije i izuzetno sam ponosna što me slušaju - kazala je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mogla da odoli, a da ne iskaže sreću povodom trećeg unuka.

To su sve lepi razlozi i da Bog da ih ima što više. Da se veselimo što više, to je i smisao života. Presrećni smo i još se navikavamo na novog članova porodice - istakla je Svetlana.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je i ko je čestitao među prvima.

Maja je super lik, za Viki ne moram ni da pričam. Bilo je tu još nekih kolega. Kako je krenulo, biće i četvrto, pa ćemo se svi okupiti - završila je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: I.S.