AKTUELNO

Ovako ona vaspitava svoje naslednike!

Supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, Jelena Đoković, bez zadrške je progovorila o odrastanju današnje dece i njihovim uzorima.

Mi kada gledamo sada decu, oni nalaze uzore u blogerima, vlogerima, nekim nepoznatim klincima... S obzirom da je to sada dečija kultura, deca predvode decu, ono što možemo da očekujemo jeste baš to otuđenje, samoubilačke misli, kriminal i zločin u okviru škola. Baš zato što kada jedna nestabilna osoba, kao što je dete, koja je jako promenljiva, predvodi drugu decu. Mi ne možemo da očekujemo neko ponašanje koje je prikladno - rekla je Jelena Đoković za "Unu".

Foto: Tanjug AP/Manu Fernandez

Jelena: "Moja deca nemaju telefone"Novakova supruga se godinama unazad bavi društvenim temama kroz njihovu fondaciju, a doprinos zdravom odrastanju sve dece je od početka njihov glavni cilj.

Uspešno se još uvek borim, moja deca imaju devet i šest godina, za sada nemaju telefone, niti tablete. U školama se na određenim časovima tableti koriste, ali je to za sada u nekim granicama zdravog razuma - rekla nam je Novakova supruga.

Foto: Instagram.com/Privatna arhiva

Autor: Pink.rs