AKTUELNO

Mala bara puna krokodila!

Veljko Ražnatović godinama unazad živi u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinovima, a sada je otkrio zbog čega se odlučio na to da prestonicu zameni selom.

Kako je istakao, Beograd ga nije naučio ničemu dobrom.

Uverio sam se na vreme da Beograd ne pruža pravi put. U Beogradu je sve pogrešno, sve što može da te sačeka, ako pobediš, to će doći na naplatu na jedan ili drugi način. Mala bara puna krokodila, što bi se reklo - priznao je, pa prokomentarisao da ne voli noćne klubove, te da se uvek opredeli za provod uz tamburaše:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Imam celu listu pesama za naručivanje. Ne znam ni sam koliko sam para potrošio na muziku, ali mogu da kažem da sam kao klinac bio degenerik. Tada sam se i kockao i igrao rulet. Dobijao sam, ali sam i gubio. Na vreme sam video sve što Beograd pruža.
Mislim da bih bio priznatiji kao bokser da nisam sin poznatih roditelja. Svi se čude kako se jedan Veljko Ražnatović odlučio za taj "pseći" život. Ovo je kerovski život, pitbulovski... Ljudi misle: "Ako si Cecin sin, moraš da budeš pič***ina", ali odavno sam to prevazišao - rekao je on.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs