AKTUELNO

Šok!

U toku je anketa, a učesnici biraju tri najvelikodušnije osobe. Prva je reč dobila Miljana Kulić.

Što se tiče velikodušnosti navešću Žanu koja mi nikada nije okreula leđa, moglo bi se reći svačiji prijatelj, ničiji prijatelj, ali meni niko nije potreban da me brani ovde. Žana broj jedan kad god mi je teško uvek mi udeli savet i smiri me. Broj dva je Uroš Stanić koji se uvek nađe tu kada mi je teško, on je jedinka za sebe, ne trebba da se obazire na druge ljude. Dok si valjao i koristio, bio si dobar, sada više nisu.Ti i ja se ponekad posvađamo, ali se pomirimo. Uvek si blagonaklon prema meni, imaš dobru dušu. Treća osoba ne postoji, ali ajde da ispoštujem pismo. Navešću Danku, ne vodi se time sa kim sam u kakvim odnosima, ona ume da priđe da me posavtuje - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova anketa je jako lepa, ja za sebe smatram da sam velikodušan. Prva osoba je Miljana Kulić, kada me Ša vređao na monstruozan način, Miljana je stala uz mene. Miljana je jedina osoba koja se suprodstavila Ša i stala u moju odbranu. Druga osoba je Đedović, on je pokazao velikodušnost prema meni, on mi je poklonio dosta stvari, mnogo puta mi je davao hranu, mnogo saveta kada me cela kuća napadala. Treće mesto je Slađa Blinda, ona je jako dobra osoba, pogotovo prema prijateljima je jako velikodušna - rekao je Uroš.
Ja ću reći Terza, Lakić i Gačić, velikodušni su prema meni od početka - rekao je Luka Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu je, na drugom mestu je Gačić, uvek je bio dobar prema meni, treća osoba neka bude Anita, uvek je tu dobra prema meni od početka - rekao je Pablo.
Ja moram navesti na prvo mesto Ivana Marinković, druga osoba je Maja Marinković, šalim se naravno. Lejdi Di je na prvom mestu, od prvog dana je uz mene, tu je uvek da me nešto posavetuje. Na prvom mestu Lejdi, pa deset mesta prazno. Na drugom mestu je Nemanja Gačić, verujem da ću i njegovim dobrim drugarima postati prijatelj. Na trećem mestu je Pablo, Žana, Luka Majčica - rekao je Lakić.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.