AKTUELNO

Ubeđena!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Maju Marinković kako bi progovorila o svom odnosu sa Stanislavom Krofakom.

Majo malo pre sam ispratio, ti si dobila poslednje upozorenje pred šut kartu sa Stanislavom - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa tako je ispalo. Postoji tenzija između nas, nastao je haos posle klipa koji je bio jutros u Pabu. Ja sam rekla ono što mislim, ja sam se zapitala kako bi bilo da sam ja to uradila. Da li je to ispravno ili nije? Mislim da je to malo bezveze, ružno prema meni, ali čućemo i njegovu stranu priče - rekla je Maja.
Moj utisak je da se ti i dalje vrlo suzdržavaš da kažeš neke stvari koje ti smetaju, vrlo biraš reči i ne govoriš ono što misliš zaista - rekao je Darko.
U pravu si, pokušavam da vidim dokle će to ići. On je previše samoživ, ja sve to razumem, ali on ako je u nekom odnosu sa osobom, mora da postoji neki kompromis. On meni kaže to je tvoje mišljenje, volela bih da dobijem neko hipotetčko pitanje, mislim da sam previše dobra - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si tog mišljenja da ako je Stanislavu stalo do tebe, da bi trebalo da pokaže malo više želje da ti se opravda - rekao je Darko.
Smatram tako. Glava mi je razluđena, ne mogu da dočekam rođendan. Pitala sam ga ako se krivo izrazio, zašto mi se nije izvinio. Mene nije sramota da se nekome izvinim kad sam kriva, on kaže da se nikome ne izvinjava. On samo voli sebe, ali ako je već u odnosu sa nekom, onda treba da vodi računa i o nekom drugom - rekla je Maja.
Kako se ti osećaš kao njegova devojka kada on na klipu kaže moja Miona? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofa, ružno je, što ima potrebu u 6 sati ujutru da ide kod Miće, baš to jutro ima potrebu da priča o nečemu, a on kad ustane kaže nema šta reći - rekla je Maja.
Da li to smatraš licemerno? - upitao je Darko.
Da, da, da. Jedna priča je za crnim stolom, druga priča van. Ja dosta puta peglam situaciju, ali jel onda sve fer prema meni? Ja sam sigurna da se on ne bi pomirio, ali nisam sigurna da ne postoji doza sujete. To nije više emocija, jel ga Mića vukao za jezik da priča - rekla je Maja.
Seti se da je Ša pričao da je na početku boravka pričao da će zaboraviti na kamere i spontano će mu izleteti nešto što mu je u glavi. Da li je to jedna od situacija? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da prihvatim da mi neko kaže da nije svestan kamera, ili su polupani ili ne znaju šta se desilo. Izvinite, gde ste došli? O čemu se ovde radi, ja kada nešto pričam ja stojim iza svojih reči. Njega je sramota da se nekom izvini. Meni je sve jasno posle klipa bilo sinoć, to je tako. On mene ne poštuje, ali me baš briga da li me njegova porodica poštuje. Nema mene šta ko da prihvati, nisu me našli na ulici. Ne zanima me više, ja sam u vezi sa njim, ali od kad je stiglo pismo, stanje se promenilo - rekla je Maja.
Rekla si da verbalno mnogo jača od njega - rekao je Darko.
Mislim da sam verbalno mnogo jača od njega, sa svojih 27 godina za njih sam doktor. Kada već uđem u neku raspravu, sve može na normalan način da se reši, kako može da se reši osim ako ljudi ne pričaju. Ja volim da rešim sve sad i odmah, zato je naš odnos krenuo nizbrdo. Mi kada sedimo na garnituri to više nije isti prizor. Ja sam realna. Danas ga je neko pitao zašto baš Maja, on je odgovorio jer sam najlepša. Po nekim njegovim izjavama, to se meni malo kosi. Ne može da zna ko je Maja Marinković, a zna kao ko je Nikola predsednik. Možda je imao neku nameru, on je znao moj stav da neću biti ni sa kim. On meni ne može da ostavi bilo kakav pečat na moju rijaliti karijeru, u odnosu šta sam sve doživela, on je limunada. Čemu takav stav? Ja sam sedela sama na garnituri, kada je on seo, ja sam rekla Đedoviću da se skloni. Desilo se i kada je bila izolacija sa Mionom, ja sam i tada rekla da neću da ulazim u odnos s njim dok se ne završi izolacija, on je rekao ne tada mora da se desi i to je to. Ja neću da pravim scene, dosta sam ja pravila sra*a - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da ćutim, meni ako nešto smeta ja ću da kažem. Ja pravim scenu što povisim ton? Ma daj molim te. Ja sam sada mala maca - rekla je Maja.
Iako si mala maca ti opet ispadaš najgora njemu i porodici - rekao je Stanislav.
Obrni, okreni ne valja. Ja ne znam šta da mi urade više. Ispada da ja uvek moram da se menjam i prilagođavam, ma ne može. Interesuje me u celoj priči jel oni znaju sa kim ulaze u vezi? Ja ne znam više - rekla je Maja.
Ispada da je problem tvoja reakcija, a ne on što je rekao moja Miona - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

E bravo Darko. Upravo to, zamisli, koja scena koja moja reakcija, što sam ja povisila ton. Jel su meni pušteni klipovi da ja gledam nekog muškarca ili njemu dva puta da gleda Mionu. Jel meni stižu svaki dan pitanja ili njemu? Jel ja komentarišem tuđe bake ili on? Ja razumem da sam ja u vezi s nekim ko je ušao ovd zbog Mione i Ša. Ako je on već stavio tačku na to, čemu potreba onda za razgovorom - rekla je Maja.
Da li misliš da će te ti i Ša ispasti kolatelarna šteta njega i Mione? - upitao je Darko.
Ne mogu to sada da ti odgovorim, znam da se ne bi pomirio, ali zašto ne saseče neke stvari. U 6 ujutru kada treba da se spava sa devojkom, on ide i priča o Mioni - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo kada je bilo pitanje o o*alnom se*su, opet si ispričala neku njegovu stranu priču, a en ono što ti misliš - rekao je Darko.
Pa da, lepo sam rekla kod tebe na intervju. On se meni izvinio, a posle je rekao ti si to tako shvatila. Nego šta je nego je to poniženje. Ako već ne želi odnos, onda se ne radi ni druge stvari. - rekla je Maja.
Majo primetila si da se Stanislav jako sladi kada Ša ima neki haos - rekao je Darko.
Rekla sam mu to danas, ne može nikada da bude načisto odnos Ša i Stanislava. Primetila sam da to bude onako neki smeh, ja sm ga pitala jel se čovek izvinio, jeste, šta je sad problem. Ja mislim da Ša nije loš čovek - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel vidiš neki zaključak ove priče? - upitao je Darko.
Jeste naš odnos krenuo nizbrdo, ali ne volim kad mi kaže ako još jednom budem to uradila, pa šta sam ja to uradila. Treba da bude malo popustljiviji, ja razumem da je on ostvaren, tako sam i ja. Udario tuk na luk - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.