AKTUELNO

Kreativni direktor "Granda" Saša Popović doživeo je nezgodu u svom domu u Opatiji zbog čega je završio u bolnici, ali ga ni to nije omelo kada je reč o poslovnim obavezama i snimanju emisija "Zvezde Granda".

Sada je pevačica i voditeljka "Zvezda Granda", Ana Sević, na svom TikTok nalogu objavila urnebesni snimak sa snimanja nove emisije i pokazala kako se Saša Popović snašao.

Naime, on je sedeo u stolici, a po bini ga je gurao voditelj Voja Nedeljković.

- Ljudi, ovo morate da vidite. Znači, taman pomisliš da ne može dalje, u "Zvezdama Granda" se nešto desi. Saša Popović sedi u stolici i Voja koji ga gura. Ovo morate da vidite za dve nedelje - rekla je Ana u opisu snimka.

@sevicanaofficial

Motaj kablove,presli smo igricu 🤣🙏🏽Za one koji ne znaju,Sasa Popovic je pre par dana polomio nogu ali to ga nije sprecilo da bude sa nama i na danasnjem snimanju 💪🏽🫶🏽 #zvezdegranda #anasevic #happyplace #fun #music #viral #trend #balkan #srbija

♬ original sound - anasevic

Podsetimo, ekipa Kurira uslikala je juče Popovića koji je na snimanje nove emisije došao sa štakama sa gipsom do kolena. Pevač je potom ušao u skupoceni automobil, koji je bio parkiran tik do studija.

Autor: Pink.rs