AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom emisije ''Gledanje snimaka'' došlo do je do žestokog verbalnog obračuna između Ivana Marinkovića i Milena Kačavende, nakon što joj je upao u reč tokom izlaganja i nazvao je ''babom''.

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Mileninom najboljom drugaricom Tanjom, koja je prokomntarisala novonastalu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanja se osvrnula na to što je Ivan uvredio Milenu na račun njenih godina, a od nje je mlađi svega tri godine.

Milena nije baba, ona je u najboljim godinama. Ja imam pedeset šest godina i ne osećam se kao baba. Žena je vitalna, trenira, moderna je i biće baka kada dobije unučiće. Takvo potenciranje kao da ima osamndeset godina je jako ružno - istakla je Tanja.

Milenina durgarica se potom osvrnula na Marinkovićeve tvrdnje da oponaša Zoricu Marković tokom svojih izlaganja.

Milena Kačavenda ne može nikoga da glumi. Žao mi je jer ne može da dođe do izražaja i svoju duhovitost stavi u prvi plan. Mi, njeni prijatelji znamo koliki je prijatelj, kakve vrednosti poseduje, a u prilog tome ide da sam joj čuvala majku tri meseca, učestvovala oko organizacije sahrane, a to govori koliki je ona čovek. Zahvalnost prem Mileni kao čoveku je velika. Sigurno ne bih bila prijatelj lošoj osobi. Što se tiče Ivana, ja mu želim najbolje, kao i Jeleni, ali mislim da on na Milenu gleda kao konkurenciju. Ružno je generalno kad jedni drugima upućuju ružne reči. Ivan je mogao u Mileni da ima velikog prijatelja, ali to nije želeo. Pokušava na sve moguće načine da je sroza. Boravila sam nedavno u Crnoj Gori, ljudi koji ne znaju da smo prijateljice tokom komentarisanja rijalitija govore da im je Milena najzanimljivija. Ona je kao osoba jako harizmatična. Što se tiče Ivana i Jelene, ne želim im ništa loše, ali Milena je veliki čovek i to zna svako ko je poznaje. Prava domaćica, gospođa, žena koja voli decu. Ona uvek iskoristi priliku da pozdravi i moju decu - zaključila je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.