AKTUELNO

Povukla se totalno i niko ne zna njen stav o svemu!

Marka Miljkovića teretili su za narušavanje javnog reda i mira i pokušaj napada na službeno lice nakon što se u ponedeljak posvađao s komšijama, a nakon šest sati saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, pušten je na slobodu.

Marko je izjavio da se ne seća da je nasrnuo na službeno lice jer je bio pijan, a za to vreme naš paparaco uspeo je da uslika Lunu Đogani za koju je primetno da je otečena od plakanje i brige.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ipak, društvene mreže ne bruje samo o Luni i Marku, već se dosta spekuliše i o Anabeli Atijas.

Lunina majka i naša poznata pevačica, Anabela, bukvalno je nestala od momenta kada se desio haos sa Markom, a na internetu su se pojavile razne teorije.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Svi još uvek pamte ogromne sukobe koji su se odigrali u rijalitiju "Zadruga 3" kada su se Marko i Anabela žestoko svađali. Dobro je poznato i da je dolazilo do fizičkih obračuna, ali i da su oboje tvrdili kako su se nakon rijalitija "strasti stišale", te da je sve kako treba, a da li je zaista tako?

Raznim teoretičarima zavere, ali i običnim pratiocima, nije jasno gde je Atijasova nestala.

I dok jedni tvrde kako nije normalno da majka ne bude uz ćerku u teškim momentima, drugi su pobornici teorije da se Anabela i Marko nikada nisu ni pomirili, te da pevačicu samim tim ova situacija nije nešto preterano ni zanimala.

Foto: TV Pink Printscreen

Da stvar postane još čudnija Anabela se nije oglašavala ni preko društvenih mreža, niti je viđena bilo gde javno, a poslednji put se pojavila na promociji kod Sandre Afrike kada je prokomentarisala da ne zna o čemu se radi kada je reč o celom slučaju sa Markom i privođenjem.

Anabela se nije pojavila ni nakon što je Marko pušten kući, te je uz njega i Lunu sve vreme Gagi što je dodatno podgrejalo priče kako Anabela nije baš u najboljim odnosima sa svima njima.

Autor: Pink.rs