AKTUELNO

Večeras se u jednoj prestoničkoj vili održala promocija novog albuma pevačice Jelene Tomašević, koji nosi naziv "Iskrena", te se ekipa portala Pink.rs našla na licu mesta.

Naime, Jelena je otkrila da je jednu pesmu radio njen kolega, pevač Sergej Ćetković, koji se pojavio na večerašnjoj promociji, te je na samom početku razgovora otkrio kakve on ima planove u svojoj karijeri.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Radim novi album, srećan sam i samokritičan...Jeste bilo singlova, ali ovo izdanje ima svoju priču, ja na to gledam kao na pisanje knjige. Pratiće sve ovo osam novih spotova - rekao je Sergej, a onda je pevač otkrio da su on i njegova supruga, kako kaže, blagosloveni što imaju Jelenu i Ivana za prijatelje:

- Mi smo blagosloveni što imamo Jelenu i Ivana za prijatelje, delimo sa njima sve. Što se tiče muzike i svega, nekako zajedno prolazimo kroz sve to - rekao je Sergej.

- Ja sam srećan što mogu da dam svoju pesmu, pesmu koju peva Jelena. Kao što se desila "Da mi je da mi se vrati moj dragi", ovaj put sa pesmom "Moliću za nas", dok je nastajala, čuvao sam je, pa sam mislio da li je za mene i za Jelenu, rekao sam joj da ako joj se sviđa, da čuje...Stvarno smo napravili lepu pesmu. Drago mi je što se pop muzika vraća na velika vrata i ljudi koji se bave ovim žanrom, nek daju sve od sebe da ubrizgamo injekciju dobrih vitamina i energije - istakao je pevač, a na pitanje da li je toliko teško naći kvalitetnu pesmu, pa su toliko i on i Jelena godina čekali na izdavanje albuma, odgovorio je:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Sve je stvar trenutka, nije samo stvar dobre pesme. Ja kao kantautor sam samokritičan, ima 30 - ak pesama, od toga je završilo 12, odnosno osam novih pesama i četiri koje su se u međuvremenu objavili - zaključio je Sergej za Pink.rs.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta:

Autor: N. Žugić