AKTUELNO

Večeras se u jednoj prestoničkoj vili održala promocija novog albuma pevačice Jelene Tomašević, koji nosi naziv "Iskrena", te se ekipa portala Pink.rs našla na licu mesta.

Naime, među prvima je ispred okupljenih fotoreportera i predstavnika sedme sile izašao glumac Ivan Bosiljičić, Jelenin suprug, koji je na samom početku razgovora otkrio da je veoma uzbuđen zbog Jeleninog albuma i uspeha.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Vrlo sam uzbuđen. Ovaj album nosi pravo ime, ime dostojno Jeleninog karaktera. Dugo se spremao, ona ima divne saradnike i ja nisam pomagao u kreativnom smislu, Jeleni je bio potreban suprug i ja sam ovde bio samo suprug - rekao je on za Pink.rs, a onda je otkrio šta najviše ceni kod Jelene:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Jelena je najpravičnija osoba koju ja poznajem. Pored svega čemu vi svedočite, ljudima bi bilo mnogo zanimljivo da vide koji su njeni parametri u rešavanju situacija i odnosa... Kod nje je pravednost. Danas to može da zaliči na prepreku, svi savetuju da budemo malo lukaviji, međutim, to nisu njena sredstva. Ona je prosto iskrena - istakao je Bosiljčić.

Za sam kraj, on je otkrio da li ćerku uči i savetuje da bude malo lukavija:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Iako sam bio u iskušenju da je posavetujem tako nešto, zaustavio sam se zato što vidim kako može da bude jedan lep životni put kada je čovek pravedan - zaključio je glumac za Pink.rs.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N. Žugić