AKTUELNO

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Ražnatović juče su dobili trećeg sina, a tim povodom organizovali su slavlje u vili na Dedinju.

Na proslavi koja je trajala do kasnih večernjih sati prisustvovale su i brojne javne ličnosti među kojima je bila kuma Svetlane Cece Ražnatović, Viki Miljković.

Viki je na svom Instagram profilu podelila trenutke sa veselja i pokazala da je atmosfera bila na zavidnom nivou, a tom prilikom snimila je i svoju kumu kako đuska i veseli se zbog proširenja porodice Ražnatović.

Video: Instagram.com

Podsetimo, Bogdana Ražnatović treći put se porodila carskim rezom, a ona i Veljko sinu su dali ime Isaija, koje ima snažno značenje.Inače, Ceca je juče otkrila kako je Bogdana podnela porođaj.

- Čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala - rekla je folk diva, a onda progovorila o nesvakidašnjem imenu koje su Bogdana i Veljko dali nasledniku:

Video: Instagram.com

- Što bih se pitala za Veljkovo dete? Prelepo je ime i nesvakidašnje, bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime - rekla je Ceca.

Foto: Instagram.com

Veljko: "Želim ćerku"

Podsetimo Veljko, Ražnatović sa Bogdanom ima tri sina - Željka, Krstana i Isaija, a nedavno je otkrio da bi voleo da dobije i ćerkicu.

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imam dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - rekao je on u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Autor: Pink.rs