AKTUELNO

U javnosti je pre nekoliko dana odjeknulo kao bomba da je Sandra poreživela ljubavni brodolom, a sada je otkrila o čemu je radi.

U novom izdanju emisije ''Amidži šou'', voditelj Ognjen Amidžić ugostio je Sandru Afriku, Staniju Dobrojević, Avu Karabatić, Emira Đulovića, Sani Armani i Ljubu Aličića.

Usledila je rubrika ''Intimna pitanja'', a voditeljka Tijana Stojisavljević uputila je goste u šta je javnost zanimalo najviše u proteklom periodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji neko sa estrade s kim ne govorite?

Ne, ne postoji - odgovorio je Ljuba.

Navedi jednu situaciju u kojoj su se svi uverili u tvoju elokvenciju, kao i onu gde si posumnjala u nju?

Mislim da sam bila uvek dosledna sebi, ali se kajem jer sam dve godine bila u kandžama alkohola. Moji roditelji su mnogo propatili zbog toga. Kandidovala sam se za parlamentarne izbore. Imala sam više glasova od ministarke obrazovanja - istakla je Ava.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da se plašiš da usvojiš dete, zboh čega?

Nisam rekla da se plašim, nego da se plašim pobačaja, ako opet zadrudnim. Ako ne budem kojim slučajem mogla da imam dete, ja ću ga usvojiti.

Ispričala si da je tvoja poznanica bila s tvojim dečkom, kako si to saznala?

Nakon što sam raskinula s dečkom, mi smo ostali u nekom odnosu, ali ne tolik ozbiljnom. Došla sam ispred njegovog stana, a onda sam pozvonila, a dotična je otvorila vrata. Bila je samo u donjem vešu. Ona se pohvalila time da je ona želela da mi otvori vrat, a on nije. Reč je o devojci sa javne scene - istakla je Sandra Afrika.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: S.Z.