AKTUELNO

Večeras se u skupocenoj vili na Dedinju, vili Svetlane Cece Ražnatović, održava veselje povodom rođenja trećeg sina Veljka Ražnatovića, kom su on i njegova žena Bogdana, dali ime Isajia.

Naime, na slavlje su pristigle mnoge zvanice, poput Veljkovog kuma Nikole s devojkom, pevački bračni par Ivana Pavković i Petra Mitića, a među njima pojavila se i slavna pevačica, Maja Berović, koja je na samom početku razgovora za Pink.rs otkrila da li ona sebe može da vidi sa troje dece.

- Ja sam sebe zamišljala kada sam bila mlađa, sa troje dece, ali sada teško - nasmejala se Maja, a onda je otkrila da li se čula sa Cecom:

Video: Pink.rs/N. Brajović

- Jesmo, čule smo se, čestitala sam joj, ovo joj je treće unuče. Ona je presrećna - otkirla je pevačica, a onda je progovorila o majčinstvu i sinu Lavu:

Lav svira, on nema šta ne radi. On sada spava, već uveliko...Mislim da se udržilo i mamin i tatin, oboje smo temperamentni. Ponekad vidi i obavezno kaže: "Mama, mama", prepoznaje, ja sam mislila da me neće prepoznati jer sam kod kuće bez šminke. Ja sam policajac naravno, majke su policajci, a očevi se uglavnom povuku - rekla je Maja.

Video: Pink.rs

Autor: N.B., N.Ž.