AKTUELNO

Nije se libio da iskaže svoj stav!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' gost voditeljke Anastasije Buđić bio je brat Jovane Tomić Matore, Nikola Veličković, koji je prokomentarisao odnos svoje seste sa Anitom Stanojlović, prilikom čega se prisetio početka te veze i reakcije njihove porodice na to.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ste vi porodično od samog starta reagovali na vezu sa Anitom i posle na njihovo venčanje i dalji odnos?

Moram samo da kažem da sam ja svoje roditelje izgubio jako mlad. Od tog trenutka, Matorini roditelji, moji stric i strina su preuzeli odgovornost i maksimalno se meni posvetili. Mi smo porodica, prava porodica. Stric i strina ni dan danas ne prihvataju sve to. Oni su svesni da su bili u pravu za sve što su rekli o tom odnosu. Ja sam bio tampon zona. Ja gledam ipak kao brat na to i ima svoj život, zato smatra da ona upravlja sama njime. Razumem ih jer kao roditelji imaju svoj stav, ali joj se ja nisam mešao i bio uporan u tome da je odgovorim od te veze.

Koji su njihovi najuveći strahovi, za koje se kasnije ispostavilo da su bili opravdani?

Oni nisu za tu gej priču. Ona je kao mlađa gajila afinitete prema muškarcima. U jednom trenutku je to bilo podeljeno, dok je sada samo naklonjena prema ženama. Što se tiče Anite, oni nikako nisu bili za to. Bilo je na početku:''ili mi, ili Anita''. Posle nekog vremena su malo ublažili svoj stav o svemu tome - itakao je njen brat.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su reagovali kada je došlo do one situacije s Mateom?

Ja sam očekivao da do neke preljube može da dođe, ali sam mislio da će pre to biti s muškarcem, nego ženo. Bio sam iznenađen. Što se njenih roditelja tiče, mislim da nisu bili značajno iznenađeni.

Kako ste vi tada reagovali?

Govorili su da je sama kriva za sve to, kao i da su joj govorili da do takvih stvari može da dođe.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Anđelo ulazi u Elitu i započinje vezu sa Anitom. Kako to komentarišeš?

Ne znam, prebrzo je meni to delovalo. Anđelo je rekao da Matora i on nikada nisu bili bliski, a on je bio tu kad mi se dete roditilo, a tu su bili pozvani samo najbliži ljudi. Možda je njihov odnos zahladneo, ali da su bili prijatelji, to jesu. Ne želim da zalazim u to koliko je to prijateljstvo s njegove strane bilo iskreno, ali je činjenica da su se družili.

Šta je vaša porodica primetila kada je reč u Anitinom ponašanju prema Matoroj, a da vam se nije dopalo?

Anita se nije na adekvatan način brinula u nekim momentima o Alekseju. Mi smo sedeli u kafiću, a njoj je u tom trenutku bilo važnije da slika Alekseja za instagram, dok smo mi trčali za njim. Imala je i neke ljunomorne ispade.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.