AKTUELNO

Taki Marinković, otac učesnice "Elite" Maje Marinković, u razgovoru za naš portal prokomentarisao je prve ozbiljne probleme u emotivnoj vezi svoje ćerke i zagrebačkog MMA borca Stanislava Krofaka.

Maja se juče rasplakala tokom svađe sa Stanislavom, kog je optužila da je ponižava, ali i iznela sumnje da ju je "pikirao". Taki ne krije da i sam vidi da im odnos ne ide u smeru u kom bi trebalo, a kaže da će joj uskoro reći sve što ima.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su tek mesec dana zajedno u tom zatvorenom prostoru, a ne ide u dobrom pravcu. Boža me je preduhitrio, hteo sam za njegov rođendan da pošaljem Maji poruku na torti, ali dobro... Biće prilike. Hteo sam da joj dam smernice, u kom pravcu da ide, da joj kažem:"Kraljice, glavu gore, tebi treba kralj pored tebe! Kraljica si i zdravo, tako se i ponašaj tamo! Ko može da utiče na tebe?! Znaš ko si tamo, tata-mata, nemoj da te iko baca u bedak". Za sedam-osam dana joj je rođendan, pa će da dobije opširno pismo - najavio je Marinković, koji je prokomentarisao Krofakovu opasku da bi Maju, da je muško, "nokautirao".

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

- To govori o njemu, šta ja da kažem? Predstavlja se u sasvim drugom svetlu, kao sportista, a sportisti ne bi smeli da se tako ponašaju. Profesionalni bokseri imaju lincencu, ne smeju nikoga da udare na ulici... Polako, još ćemo videti, ovo govori o njemu. Njega niko ne zna od ranije, on se tu odjednom stvorio.

Potencijalni zet mu je sumnjiv.

Foto: TV Pink Printscreen

Nimalo on nije naivan, lepo je njemu Maja pre neko veče isto to rekla, rekla mu je:"Ne bi ti imao toliko da si ti tako sladak". Nije on nimalo naivan, niti bilo šta - zaključio je Taki u razgovoru za Pink.rs.

Autor: pink.rs