AKTUELNO

Jelena Gavrilović maestralno izvela čuvene Diznijeve pesme na dva koncerta, uz premijeru zahtevne pesme OTKRIJ SE, koja se retko izvodi i na Brodveju!

Naša glumica Jelena Gavrilović, koja je dala glas za srpsku verziju čuvene Elze iz kultnog animiranog hita „Zaleđeno kraljevstvo“ (Frozen) I i II deo, izvela je uživo uz ovacije numere iz tog filma: „Sad je kraj“ i „Otkrij se“, na dva dvočasovna Diznijeva koncerta u mts Dvorani 12.05.2024, pod nazivom "Čarobna muzika iz filmova", uz pratnju Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod vođstvom maestra Mikice Jevtića.

Foto: Foto/Nikola Kolev

Jelena je premijerno u Srbiji uživo izvela song „Otkrij se“ (Show Yourself) koji je jedino uživo do sada u originalu izvela čuvena brodvejska pevačica Idina Menzel. Za ovu zahtevnu pesmu, Jelenu je spremala naš vokalni trener Ana Lačković, koja je studirala solo pevanje u Americi.

Foto: Foto/Nikola Kolev

Za ovu seriju Diznijevih koncerata Jelena je nosila haljinu domaćeg kreatora Predraga Đuknića, u kojoj je evocirala izgled Diznijeve princeze, uz koju devojčice uvek najviše žele da se fotografišu pre koncerta.

Foto: Foto/Nikola Kolev

Dvočasovni koncert završio se jednom od najpoznatijih melodija koju izvodi Jelena Gavrilović, "Sad je kraj" (Let It Go), a animacija koja je proslavila ovu pesmu, "Zaleđeno kraljevstvo", oborila je do sada sve rekorde gledanosti.

Foto: Foto/Nikola Kolev

Ceo sastav izvođača završio je spektakularno veče uz Diznijevu himnu i mnogo apaluza, nagradivši publiku sa pesmom na bis "Medo, gde si ti" iz "Knjige o džungli".

Diznijevi koncerti su deo produkcije i licence Disney Music grupe, muzičkog ogranka kompanije Walt Disney. To su koncerti i turneje, licencirane Diznijeve numere i vizualni sadržaji koji se realizuju sa simfonijskim orkestrima i horovima. Organizator koncerata je MCF MegaComFilm.

Autor: PINK.RS