AKTUELNO

Objasnio sve!

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio je Stanislava Krofaka koji je progovorio o odnosu sa Majom Marinković.

Stanislave kakva je ono svađa jutros sa Majom? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti drugačiji. Ne volim da mi neko komanduje, ona mene još nije upoznala. Rekao sam joj na početku koje mi stvari smetaju, jednom sam dopustio sebi tu grešku. Sa bivšom ženom sam pustio da mi komanduje na početku i posle je bilo sve vreme problema. Nije da mi nije stalo, da mi nije stalo, ja bih joj rekao ovo ne ide. Samo ne želim taj njen postupak, ona ide za mnom. Imam svoj princip i tako će biti - rekao je Stanislav.
Rekla ti je da si loš čovek i da si je pikirao? - upitao je Darko.
Pa ja ne mogu da kažem da nisam pratio Elitu kad jesam, mene kad su pitali novinari, ja sam rekao da se ona meni fizički sviđa. Kada ona stane i priča onako mene to privlači. Ja ne tražim neke gluposti niti ću raditi, neću ići sa devojkom nekom, neću ovo ono. Neću trpeti da ja sedim sa drugarima i da meni dođe devojka i tu mi nešto mafija. Problem je kad ti imaš devojku i puštaš, puštaš neke stvari i kad prođe par meseci ona poludi. Ne može, postavim stvari na početku - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislave koliko vas je poremetila čestitka tvoje ćerke i da li si se promenio prema Maji? - upitao je Darko.
Ja sam tri dana bio u haosu, ja znam koje sam greške napravio. Ja sam rekao da neću imati javno odnos - rekao je Stanislav.
Zar ne misliš da je malo licemerno da kažeš da neće biti odnosa, a onda tražiš da te oralno zadovoljava? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i ona smo pričali, mi sedimo na garnituri i slušamo emisiju. Ja sam krenuo sa šalama i ona je krenula kao Miona da shvati te šale i iznosi to. Vi to nećete videti od nas. Rekla mi je svašta ispod pokrivača i to me nije uvredilo i poludeo sam. Mi pričamo neke glupsoti i ona se okrene prema Đedoviću i pita jel vidiš ti šta on priča. Ne shvataju šalu, ja se zezam, pričamo gluposti, ona se na to primi - rekao je Stanislav.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.