AKTUELNO

Oplela!

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Miljana Kulić. Ona je otkrila da se totalno razočarala u ukućane koji su organizovali linč protiv ne, pa oplela po odnosu Anite i Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li možeš da nađeš zajednički jezik sa Bebicom?
Ne mogu pošto mi je polomio dva prsta, zajednički jezik može samo da nađe sa svojom majkom, on je meni svašta radio na Uskrs i ne mogu da oprostim sebi što sam mu vratila istom merom. Oni su svi u čoporu, svi su protiv mene zato što imam svoje mišljenje a istina najviše boli. On prikuplja sve ljude i Kur*avendu i Čmarkovića tako da su svi ovde protiv mene, ovo je činjeica da sam žrtva -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se pecaš na Bebičine prozivke ako ćeš sve da rešiš preko suda?
Znam ja to sve ali želim da mu vratim, ovde ima mnogo ljudi koji mi stoje nad glavom, svi su se udružili protiv mene, niko me ne voli od njih i svi misle da je Uroša pujdam protiv njih ali to nije istina. Ja sam se toliko dala u druženju sa Aneli ali od kako se pomirola sa Janjušem mi je pala o očima, oboje su klasični foliranti, stvoreni su jedno za drugo. Ona se izgubila kada je videla Asmina u studiju. Ja mislim da ona i dalje voli njega, pobegla je iz svega toga ali ona pokazuje drugačije, odma je počela da se namešta pošto je mislila da će da uđe, smučili su mi se svi foliranti ovde -rekla je Miljana.
Kako komentarišeš vezu Anite i Anđela?
Ta veza mi je melanholična i dosadna, da nema Matore bili bi smor, videćemo da li će razočarati neviđenu armiju, oni nisu jedini foliranti i ne bi ih više komentrisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š