AKTUELNO

Ne zaustavlja se!

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio je Jovanu Tomić Matoru koja je progovorila o odnosu sa Anđelom Rankovićem i Anitom Stanojlović.

Matora šta te to toliko izrevoltiralo kod Anđela i Anite? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli koliko je ona glupa. Priča da su zbog mene hteli da joj uzmu Alekseja? Ja sam kriva zamisli. Ko koga može da natera, ja sve što sam htela da mu kupim, bilo je najbolja namera od mene. Ona kad zacrta nešto to je tako, mi smo kao njoj ubacili buvu - rekla je Matora.
Anđelo ističe kako si ti ubacila buvu Aniti oko veridbe njega i Teodore - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila debata kako priča da mu je stalo do Anita, u tom trenutku pita Lejdi kad je zavoleo Teodoru, on kaže šta je boli ku*ac. Bojana ubacuje buvu i kaže ti si je verio. Oni su hteli da skrenu priču sa klipa. Mića je mnogo kvaran, kao uvaljuju mi priču da se ja družim sa Džehvom i Teodorom. Sve što znam, ja znam od njega. Neka bude kako on kaže, kako ja mgu da znam detalje? Ovo što spominju Sanju, da ne komentarišem. To je takvo licemerstvo - rekla je Matora.
Anita tvrdi da ima što šta da priča za tebe - rekao je Darko,

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da provalim ko im priča u kući, ali neko im priča. Ja sam rekla da hoću da uzmem telefone i da donesem u Narod pita. Ona zove mamu da isključi karticu. Anđelo ustane i kaže da on zna o meni, kao pričala mi je o njenom bratu. Naravno da će da priča da nije tako, on je provodio 24h sa mnom. Sad kad je meni dobro, kad se Matora seća svih detalja, jedino mi je prednost što ja živim ovde. Ja sve što imam sam loše rekla o meni, ja da imam o porodici pričala bih loše, ali nemam. On kaže videćemo u super finalu, moje mišljenje neće da proeni ništa. Dva retardirana debila, on je toliko proračunat. Moje mišljenje , on je Aniti postavio put da ona bude dobra, on će da skače za nju. Ti si veliki biznismen, roleks nosi a porde njega mali Uroš. Ti koji ližeš du*e svima ti si našao da pričaš nekome - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.