AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Poznati pevač, Baki B3, bio je gost u okviru segmenta Jovana Ilića 'Priče iz Elite' u okviru emisije 'Premijera - Vikend Specijal'. On smatra da ljubav Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša neće opstati, te je posavetovao Nenada Aleksića Ša da se više ne trudi oko osvojanja devojaka već da pređe na muškarce.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da će veza Aneli i Janjuša istrajati i napolju bez obzira na sve pritiske javnosti?

Jako teško, to je sve zbog rijaltiija, kada izađeš totalno se stvari menjaju, ti ne možeš da pobegneš od pritiska javnosti. Ili je to suđeno ili nije, u rijalitiju je jako teško naći drugu polovinu.

Maja nije ostala imuna na poruku Stanislavove bivše žene, kako to komentarišeš?

Ko će da podrži to, za svoje posledice svako treba da odgovara, nije u redu da se podrži nešto što je neisprano. Ne živi se od prošlosti, nadamo se da će uvek biti bolje.

Foto: Pink.rs

Da li će Mionini roditelji uspeti da promene Mionino mišljenje o Ša?

Roditelji uvek budu surovo iskreni prema svom detetu, ajde to što je stariji nego je bitnije kako se on ponaša, ako je njima okej i lepo ne vidim problem. On je toliko puta ušao unutra i bio sa devojkama, kad već pokušavaš toliko puta da budeš sa nekim mislim da mu je najbolje da pređe na muškarce.

Animozitet između Anite i Matore ne prestaje, kako vidiš taj odnos?

Anita čestitam ti zbog Anđela, on je maneken smrti i dobar momak, kulturan i šmeker, Anita želim ti sve najbolje i skidam kapu. Nije trebala da glumi ono što nije ali sada polako ispravlja sve što je pogrešila.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Autor: N.Š