AKTUELNO

Progovorila o svim aktulenim temama.

Pevačica Jelena Tomašević bila je današnji gost emisije ''Premijera - Vikend specijal'', a tom prilikom govorila je o svim aktuelnim temama. Na početku ona se prisetila svog nastupa na Evrosongu 2008. godine, a ona prokomentarisala i plasman ovogodišnje predstavnice Srbije Teya Dore.

- Nažalost nisam otišla s pesmom ''Jutro'' na Evroviziju, ali s pesmom ''Oro'' sam otišla i bilo je odlično. Ja sam prvo mislila da sam dobila samo nagradu publike, a ne pobedničku nagradu. Slatko je bilo, damo se zbiniti i mi iskusni - poručila je Jelena i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Iskreno, zaslužila je bolji plasman, ali samim tim što je prošla u finale postigla je nešto, ona je nas predstavljala na pravi način, bila je smirena, sad druga stvar je to što se sve pretvorilo u to ko je luđi - taj je bolji. Ja sam navijala za Francuze i naravno za Teya Doru. Hrvat je imao sjajan nastup i dobra mu je pesma. Grkinja je bila zanimljiva, ima komercijalnu i hitičnu pesmu - rekla je pevačica i progovorila o novom albumu pod nazivom ''Iskrena''.

- ''Nema te'' je pesma koju sam ja napisala i zauzima posebno mesto u mom srcu. Ta pesma ima jednu dubinu i posebnu emociju. Ivanu se sve pesme sviđaju, ali mislim da mu je ''Iskrena'' omiljena. Mislim da ovo jeste vizuelno najzreliji moj album, vrlo su prijatne kad se slušaju u autu, milozvučne su. O duetima ćemo otom potom, kad bude adekvatna pesma videćemo. Ovog puta nema dueta na albumu - kaže Jelena, a onda je progovorila o braku s glumcem Ivanom Bosiljčićem.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je sve relativna stvar, ne postoji formula, svaka ljubav treba da se neguje, i prijateljstvo treba da se neguje, pa i ljubav. Svu tu pažnju i zahvalnost treba da negujemo - rekla je pevačica.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs