AKTUELNO

Kik-bokser i srpski reprezentativac Veljko Ražnatović osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, zbog čega je neizmerno ponosan.

Kako je istakao danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal" na Pinku, to mu je jedan od najsrećnijih dana u životu.

- Čast je prevelika. Posle rođenja moje dece najbolji dan u mom životu, kada sam uzeo tu medalju. Posle toga, sve što dolazi... Sve je kao bajka. Niko me pred meč ne smiruje, najbitnije je da ostaneš miran, a to je iskustvo. U prvim mečevima si pod adrenalinom, imaš neke sumnje u sebe, svako to prođe na svoj način. Sada, kako je malo vreme prošlo, svestan sam zadatka koji je ispred mene i idem da pobedim, da dam sve od sebe. Što je veći zadatak, to je veća motivacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Na društvenim mrežama se mnogo spekulisalo o tome da li će Ražnatović dobiti nacionalnu penziju, što je prokomentarisao u izjavi za Pink.

Ništa što se toga tiče, ne znam. Smatram da bilo ko, ko se protivi, nebitno da li je ja dobio ili ne, treba da sam da na taj način proba da sebi "završi" nacionalnu penziju, mukom i znojem, i verujem da bi je više poštovao i ne bi je blatio, iz kakve god da situacije dolazio taj koji se bori za nacionalnu penziju. Mislim da to nije mala stvar - rekao je Cecin sin.

Njegov najstariji sin Željko već se bavi sportom, a Veljko kaže da je talentovan i svestran.

Ima talenta za boks, za fudbal, ne bih ga gurao na boks - ako bude želeo time da se bavi, ako bude imao nešto što drugi nemaju, podržaću ga. Voleo bih da se bavi malo manje zahtevnijim sportom, svaki je zahtevan, ali drugačije su posledice - rekao je on, a na pitanje da li je očinstvo zapravo najteži sport, rekao je:"Definitivno. U ostalim sportovima imaš bar minut da odmoriš i neka pravila, a ovde je ludilo"!

Foto: TV Pink Printscreen

Za svega nekoliko dana supruga Bogdana podariće mu trećeg sina.

Uskoro nam stiže i treći sin, još uvek nisam tačno odlučio ime, videćemo. Bože-zdravlja brzo stiže, spremamo Bogdanu, nadamo se uzbrzo slavlju.

Nedavno mu je iz Španije, gde se odselila nakon udaje, došla i sestra Anastasija Ražnatović, sa kojom nekad ćaska na španskom.

- Pričam španski, i ona i ja smo ga naučili. Šaljemo nekada mimove jedno drugom na španskom, ali nije baš da komuniciramo. Ona priča bolje od mene, ali nisam ni ja loš. Uvek je ratoborno između nas kad igramo neku društvenu igru, ona je moja sestra, moja krv, i kroz njene vene ključa haos - našalio se Veljko.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs