AKTUELNO

Milioni gledalaca TV Pink netremice su pratili emisiju "Pitanja novinara" u petak veče, s obzirom na to da je specijalni gost u studiju bio upravo Asmin Durdžić.

Naime, Asmin je rekapitulirao odnos sa Aneli Ahmić - od upoznavanja, trunoće za koju kaže da je slučajna, tj. neplanirana, pa sve do optužbi od strane Ahmićeve da je bio nasilan prema njoj, a nije štedeo ni reči na račun Aneline sestre, Site Ahmić i njene majke, Jasne Ahmić.

Foto: Pink.rs

Tim povodom, stupili smo u kontakt sa Sitom, koja je za Pink.rs prokomentarisala ovo njegovo gostovanje.

Asmin je tokom svog gostovanja otkrio da ste ti i tvoja majka pokrali Anelin štek. Da li je to istina i kako komentarišeš to?

- Suludo. Taj čovek povećava od 30.000 smo došli na 100.000, a u životu nije video cifru, nema ništa osim kada prevari nekoga. Videli smo i taj pink Porše što je kupio i vilu takođe, ljudi moji samo se provaljuje i iz dana u dan dokazuje da je kompleksaš, te sakriva svoju seksualnu opredeljenost iza maske velikog šmekera, čuli smo u emisiji i da Janjuš nije njegov tip, jer on ima drugačiji tip muškarca očito. Pametnom dosta.

Foto: pink.rs, Privatna arhiva, Pink.rs/Jelena Simonović

Istakao je da on i Aneli nisu hteli dete, te i da je htela Aneli da abortira. Da li je to istina?

- Neka se odluči je l' mu je podvalila dete, da li je ciljano ulovila milionera (njega) ili pak, nije htela đete?! Vidite koliko raznih izjava na istu temu daje, menja stalno, bilo je u početku da ga je lovila na dete.

I dalje tvrdi da on i Aneli nisu bili u braku, već da mu je ona bivša devojka. Kako gledaš na to?

- Bili su u braku. Može da maže, laže, ucenuje hodže, povlači veze, ali džaba mu, Bog sve vidi.

Foto: Pink.rs

Rekao je da nikada nije bio nasilan prema njoj, tj. da je nije tukao u trudnoći, već da je ona njemu razbila glavu flašom, jer joj nije dao da koristi narkotike. Kako to komentarišeš?

- Nasilan je bio i to uopšte nije upitno. On je neko ko je svakodnevno pod tim opijatima i ko ne funkcioniše drugačije. Ne radi, ne bavi se ničim osim prevarama, jer da se bavi biznisom ne bi sigurno 24/7 mlatio laži po statusima. Videli smo njegovu hrabrost, kada je trebao da se suoči s Aneli, pametnom dosta. Ja sam spremna u svakom trenutku da odem na poligraf, a on nije ni na suočavanje.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Autor: N. Ž.