AKTUELNO

Janko Jankov nastavio je dominaciju u „Zvezdama Granda“, pa se ove subote kao od šale plasirao u četvrtfinale, dok je Samed Dželo pokazao da mu je dostojan protivnik.

Nakon nastupa, oba takmičara osvojila su šest glasova, pa je nakon akapela pevanja pobedu odneo Janko, dok će Samed ponovo pevati u baražu.

-Bili ste jako dobri, Samede ti sve bolji. Međutim, Janko je neko koga ja volim i muziku koju on izvodi jako volim. Janko ti si teška artiljerija – rekla je Viki, a odmah se nadovezala Ivana Peters:

-Oba takmičara su dobra, sada su nijanse u pitanju, super ste obojica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca je u svom komentaru istakla da oba takmičara imaju njenu podršku, dok je Đorđe priznao da se dugo premišljao nakon nastupa kome da dodeli svoj glas.

-Sa nestrpljenjem sam čekao da dvojci ne dam glas zbog prve pesme i ulaza. Međutim, kada se desila akapela na moju žalost jer prema Samedu gajim neku posebnu emociju morao sam da dam glas. Bio si ubeljiviji i zaslužio si. Broj jedan, ovakav kakav si ti, mi nemamo u takmičenju, imaš nešto gospostveno, visoko što ja volim da vidim kada je u pitanju narodna muzika. Pohvala sa ovog mesta za Tozovca, za to skidam kapu, kao na ploči – istakao je Đorđe David, a Ana Bekuta je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

-Samede, otpevao si više stilova jako tačno, dok se Janko držao svog stila. Nije izašao iz svoje zone konfora i tu je odličan. Kod mene je presudilo da za Sameda glasam baraž i pesma broj tri gde si otpevao nadahnuto, prelepo, maestralno.

Mili ne krije da mu je Janko Jankov jedan od omiljenih učesnika ove sezone i dodaje da mu je drago što je i večeras pokazao kako se peva.

-Ja sam za Janka i Sidika rekao da ste teška artiljerija i to tako. Kako krugovi idu, jedva čekam da se pojavite. Teško da neko da ti priđe, tvojoj snazi i sugurnosti. Samed je prišao, i zasluženo je bilo šest šest – dodao je Mili.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragan Stojković Bosanac i Snežana Đurišić su kao mentori dali završne reči, dok nisu štedeli komplimente za svoje takmičare.

-Šta reći, a pogrešiti. Ceca i Ana su lepo rekle, ovo drugo je smućni pa prospri. Kod tebe Janko prva strofa u prvoj pesmi je bila da ideš odmah u baraž. A moj takmičar, ne znam ko te natera za ono u akapeli, ne znam gde si to čuo. Pokazao si da mi Bosanci bolje otpevamo bilo koju pesmu iz regiona, nego oni sevdalinku – kazao je Bosanac.

–Bravo momci, Janko čestitam, idemo dalje – zaključila je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs