AKTUELNO

''Pink Media Group" će nastaviti sa razvojem, kao i unapređenjem TV programa, čime dokazuje doslednost i istrajnost u ambiciji najgledanije televizijske stanice u regionu - kaže vlasnik TV Pink.

Povodom odlaska voditeljke Lee Kiš Jokić sa TV Pink posle 13 godina oglasio se vlasnik TV Pink Željko Mitrović. Kako je Željko Mitrović naveo u saopštenju sa medije, njihova saradnja je sporazumno prekinuta.

Foto: Pink.rs

- Posle dugogodišnje saradnje, autorka i voditeljka Lea Kiš Jokić i najgledanija komercijalna televizija "Pink", sporazumno su prekinuli trinaestogodišnju saradnju. Kako je kompanija "Pink" od početka godine izvršila velike promene i unapređenja programa, ovakva odluka je doneta u saglasnosti autorke i upravljačkog tima televizije - poručuje Željko.

Foto: TvPink Printscreen

- Lea Kis Jokić je dugi niz godina bila deo Pink kompanije i našeg TV programa, te joj se zahvaljujemo na uloženom trudu i zajednički postignutim televizijskim rejtinzima. "Pink Media Group" će nastaviti sa razvojem, kao i unapređenjem TV programa, čime dokazuje doslednost i istrajnost u ambiciji najgledanije televizijske stanice u regionu - zaključuje Mitrović.

Autor: Pink.rs

#Lea Kiš Jokić

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'