AKTUELNO

Večeras će se u vrućoj stolici u emisiji "Pitanja novinara" naći bivši suprug aktuelne učesnice "Elite", Aneli Ahmić, a sadašnji dečko rijaliti zvezde Stanije Dobrojević, Asmin Alibaba Durdžić, te je ekipa portala Pink.rs odmah porazgovarala sa Dobrojevićevom na ovu, ali na neke druge teme.

Naime, na samom startu razgovora, Stanija je za Pink.rs otkrila da li su ona i Alibaba u vezi, kao i kako je reagovala kada je videla najavu da će Alibaba biti večerašnji specijalni gost na TV Pink.

- Ja sam bila na oporavku u Americi, morala sam da se sklonim, proživela sam baš medijski linč i bila sam jako loše...Tako da, mi jesmo zajedno, ali sam ja u Americi bila sama da se oporavim, treniram, čitam knjige i na njemu je bilo da mi da prostora. Dao mi je prostora i i dalje se bori za mene. Odmah je doleteo za mnom, ali on sve prati vezano za rijaliti, sa svima se nastavlja, meni je to remetilo oporavak. Od rođendana ili osmog marta sam bila solo i prijao mi je taj mir. Nismo se još videli, rekla sam mu: "Pusti me praznike da provedem sama" i on mi kaže: "Završili su se praznici, ja dolazim da gostujem u Pitanjima novinara", dobro nisam pala sa stolice - rekla je Stanija, te je otkrila šta očekuje od gostovanja:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Haos! Ja kada sam videla najavu da gostuje Alibaba, najavu kakvu ja nisam imala za 15 godina rijaliti karijere (smeh). Očekujem svašta, može da prođe u najboljem redu, a može da dođe do suočavanja i da bude haos. Ne bojim se, šta god da se desi, neka se desi, jer da sam se ja pitala, ja bih njih dvoje suočila na početku. Oni najbolje znaju, ja slušam njegovu priču, ona priča drugu, tako da je najbolje da se njih dvoje suoče - rekla je Dobrojevićeva.

Kada je reč o Asminovim medijskim ratovima sa Sitom Ahmić, afere "porno snimak", kao i mnogih koje je vodio proteklih meseci, Dobrojevićeva je istakla:

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

- To je bio haos. Sećam se ja bila u Majamiju s drugaricom na kafi, odjednom zove Darko Tanasijević. Ja se javim i rekoh nema šta loše da me pita, kaže mi on: "Izašao je filmić..." (smeh). To je bio haos! Valjda je i ona rekla da nije devojka, nego muškarac...Mislim, oni se teraju, oni su na neki način familija i najbolje znaju kako je to funkcionisalo...Ja sam zbog svog zdravlja i da mentalno budem dobro, morala sam da se sklonim - rekla je Stanija, a šta je još imala da kaže, saznajte detaljnije u video-prilogu u nastavku:

Autor: N. Žugić