AKTUELNO

Glumac Zlatan Vidović ostvario je tokom karijere brojne uloge u pozorištu, domaćim filmovima i serijama, a u detinjstvu se rado latio svakog posla.

Kako je nedavno otkrio u jednoj emisiji, kao mali je konobarisao, ali i kuvao.

Naučio sam da kuvam od roditelja, oni su za to krivi. Imali su jedan restoran i posle smo svi porodično radili po vašarima, zborovima i narodnim veseljima u našem kraju u Bosni. Pripremali smo narodne specijalitete - rekao je i dodao:

Foto: Instagram.com/vidovic.zlatan

Bio sam klinac kada sam radio sa roditeljima, imao sam 11, 12 godina kada sam krenuo. Prvo sam bio mali od palube, krenuo sam sa pranjem suđa, drugi nivo je bilo konobarisanje. Tek sam sa nekih 15, 16 godina prešao za roštilj i onda kasnije kada sam se osamostalio počeo sam da radim sačeve, kotliće, jagnje, prase. Mnogo sam zahvalan svojim roditeljima što su me ubacili u taj posao jer sam tu stekao radne navike. Shvatio da ništa ne može na mufte i da je sve što je brzo i kuso.

Radio je još mnogo stvari.

Foto: Instagram.com/vidovic.zlatan

Inače i sviram i pevam, ja sam jedno vreme i pevao po kafanama. Prodavao sam ulaznice na utakmicama, švercovao CD. Svašta sam nešto radio, još samo decu nisam porađao.

Studentske dane nikada neće zaboraviti.

Živeo sam i u studentskom domu kao ilegalac i godinu dana sam spavao na podu, imao sam neku dekicu i tu sam spavao. Tada sam najčešće jeo makarone sa pavlakom i vegetom - rekao je glumac, te kroz šalu dodao:

Foto: Instagram.com/vidovic.zlatan

Autor: pink.rs