AKTUELNO

Veliki šef poslao je pismo jednoj zadrugarki, ali ovoga puta kao znak izvinjenja.

,,Zadrugovizija" je sinoć bila najgledaniji šou program na ovim prostorima, a organizacija ovog zabavnog programa bila je i više nego originalno osmišljena.

Kako su mnoge poznate ličnosti učestvovale kao stručni žiri, tako su se i novinari pridružili ovoj manifestaciji. Glasovi žirija bili su od velike važnosti za pojedine takmičare, a ovoga puta došlo je do greške kada su se, nakon 5 sati posvećenosti ovom televizijskom šou programu, pogrešno prebrojali glasove žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Ovim povodom Veliki šef poslao je pismo u ,,Zadrugu" i tom prilikom je uputio izvinjenje jednoj zadrugarki.

Dragi zadrugari, Veliki šef se uvek trudi da bude pravičan i fer, pa tako ovog puta želimo nešto da Vam saopštimo. Kao što ste čuli, Sloba i Teodora imali su isti broj glasova. Sloba je dobio 12 poena od Handanovića, a Teodora od Zorice Brunclik. Imali su ukupan broj poena, gde su oni dobili isti broj poena, što govori da nije samo Sloba pobednik. Sinoć je opala koncentracija mnogima, pa su se tako i članovi žirija umorili, a greška je nastala upravo zbog toga. Draga Teodora, Veliki šef ti se ovim putem izvinjava zbog ovoga, tako da ti od sada od sveg srca čestitamo na pobedi, a poklon te čeka ispred Bele kuće - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Ja zaista to nisam primetila, meni je čast zbog toga što mi delimo mesto. Nije mi uopšte ni bitno, ali svakako hvala Velikom šefu zbog ovoga!

Ovo su mnogi pozdravili gromoglasnim aplauzom, a ovo je samo još jedan dokaz koliko se produkcija trudi da bude pravična i odgovorna za sve što se dešava i što je deo najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima. Teodora je bila presrećna zbog ovoga, s obzirom na to da nije očekivala, a video o ovom saopštenju možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Veliki šef

'