AKTUELNO

Razvezala jezik!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'' gostovala je bivša učesnica ''Elite'', Tamara Glavonjić, poznatija kao Tamara Tiktok.

Prvo je progovorila o Matoroj i Aniti.

Bila sam više na Matorinoj strani, nikad neću zaboraviti njene suze, kad je Anita to uradila. Biće tu velikih ratova. Znam da je Matoroj bilo teško da se nosi s tim. Sad hoće da istera neku pravdu - kazala je Tamara.

Foto: Ustupljene fotografije/Privatna arhiva

Dotakla se Uroša Stanića.

Uroš nije iskvaren dečko, nije ciljno zloban. Poneo ga je rijaliti i veliki je provokator. Narodu namerno odgovara da on nervira ukućane, ali zna da bude jako bezobrazan - rekla je Tamara.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Iznela je svoje mišljenje o vezi Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović.

Ovo je najjezivija tema u rijalitiju. Anđela je neko ko nema empatiju, ne voli svoje roditelje. Bojana mi je rekla da će do kraja biti uz Anđelu, jer ako je ostavi, to će biti kobno po Anđelu. Svi će je napadati za stolom, a Bojana vodi njene ratove. Nije s njom iz sažaljenja, ima tu emocija. Anđela se isto stvarno zaljubila u nju, ali ne opravdavam njene postupke - rekla je Tamara.

Foto: Pink.rs

Otkrila je i da se čula sa suprugom Nikole Lakića, Cokom.

Poslala sam Coki poruku nakon izlaska. Vidi se da nema tu neke hemije i ona to vidi. Želi da ga prodrma dok je unutra. Oni su stvarno drugari. Mislim da su odlučili da ostanu drugari do kraja. Lakić je neko ko je rijaliti igrač. Možda ima neki dogovor sa Cokom, ali smatram da je nikad ne bi prevario. Znam koliko on nju voli - završila je ona.

Foto: PINK.RS, PRIVATNA ARHIVA

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Autor: I.S.