AKTUELNO

Presrećni!

Prvi ples je bio uz pesmu "Sad i zauvek", a Milica i Bora su nakon toga pred našim kamerama otkrili da imaju veliku tremu.

- Sve je bila njena ideja, danas je posebno naš dan i posebno smo se pripremili. Ona je u venčanici, ali ja sam na njenu inicijativu se drugačije obukao. Nije bilo lako organizovati svadbu, želimo svima da udovoljimo i jedva čekam da se svi skupe i da bude to kako treba. Stvarno smo zadovoljni. Kolege su nam sve stigle što je najbitnije - rekao je Bora, a Milica se nadovezala:

Foto: Pink.rs

- Sve je nadmašilo očekivanja, malo nam je venčanica pravila problem tokom prvog plesa. Istina je da sam ja kreirala venčanicu, crtala sam je jedno godinu dana. Nije klasična, ispalo je baš kako sam ja želela, odelo je isto unikantno. Zaista mislim da je svetski obučen - poručila je ona.

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Milica je izrazila želju da joj na svadbi zapeva Tea Tairović, a Bora je otkrio da li će pevačica doći na veselje.

- Tea je karijeru započela sa mnom i tokom mog boravka u Zadruzi mi je pevala na slavljima. Milica je izrazila želju da Tea dođe na svadbu, ako dođe dobro je došla, ako ne njoj na obraz - poručio je Bora koji je istakao da bi voleo da dobije ćerku dok je njegova supruga rekla da želi blizance.

Video: Pink.rs/S. Zindović

Podsetimo, Milica je na svadbi bila u raskošnoj venčanici sa cvećem, a bidermajer je bio sačinjen od veštačkih lala.

Milica je uz svoje prezime dodala i Borino.Podsetimo, Bora je otišao po Milicu automobilom čija je vrednost oko 400.000 evra, a kojeg su ukrasila cvećem, po običaju.

Inače, oni su je jednom prilikom otkrili da će veselje praviti na kompenzaciju.

Autor: pink.rs