AKTUELNO

Za portal Pink.rs otkrio je pol deteta.

Pevač Bogdan Martinović, koji je u trećoj sezoni "Pinkovih zvezda" proglašen seksi stomataologom, damama kojima se svideo slomio je srce kada se saznalo da je oženjen.

Naime, on je već pet godina u braku sa svojom izabranicom Vesnom, koja se ne bavi javnim poslom, ali se svi slažu da zajedno izgledaju kao skladan par, jer i ona vodi mnogo računa o svom izgledu.

Foto: Facebook

Njih dvoje već imaju jednu ćerku staru dve i po godine, a sada je on jednom fotografijom iz bazena otkrio da je još jedna beba na putu, jer se stomak njegove supruge nije mogao sakriti.

Tim povodom stupili smo u kontakt sa Bogdanom, koji je za portal Pink.rs otkrio da se raduje što će dobiti još jedno dete i da njegova supruga uskoro ulazi u sedmi mesec.

- Da, Helena će dobiti sestru krajem maja. Radujem se što ćemo imati još jednu bebu. Sad sam konačno našao vremena da se malo posvetim njima, pa ću nedelju dana da odmorim sa svojom porodicom pre nego što se vratim poslu - rekao je Bogdan.

Kako sam kaže, posao mu je posle učešća u "Pinkovim zvezdama" krenuo malo bolje, pa redovno ima nastupe u zemlji i u inostranstvu, dok je radnim danima u svojoj stomatološkoj ordinaciji.

PROČITAJTE JOŠ: GOGA SEKULIĆ TRUDNA? Odala se ovom izjavom!

Osim toga, on je vredno radio i na pesmi pod nazivom "U Beogradu", pa su i ona i spot već gotovi i trebalo bi uskoro da budu objavljeni.

Autor: V. T.

#Bogdan Martinović

#Trudnoća

#pevač

'