AKTUELNO

Smatra da pokušava da ga ponizi!

Anđelo Ranković stigao je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića, te je progovorio o odnosu sa Anitom Tomić, a potom se osvrnuo na Jovanu Tomić Matoru i Milenu Kačavendu.

Anđelo kako si? - upitao je Darko

Foto: TV Pink Printscreen

Super, dan je protekao jako lepo. Veliki šef se potrudio da sve bude kako treba - rekao je Anđelo.
Ima li haosa između tebe i Anite? - upitao je Darko.
Nema, da kucnem u Drvo sve je super - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak pozdravljaš bivše devojke? - upitao je Darko.
Zamerila mi je to, ja nisam obraćao pažnju na to, kad je bila ljuta ja je pitam šta ti je, ona kaže razmisli. Razumem je, ali nekako nisam ni pokušavao da je ubedim, nisam ja negde sa strane u ćošku nego je bila ta tema. Ja sam sa Sanjom u dobrim odnosima, bio sam u fazonu pozdrav za Sanju, posle je i ona pozdravila. Iskulirala se posle, valjda je i ona shvatila da ja nisam imao nekakvu nameru - rekao je Anđelo.
Sa Matorom sve veći i veći ratovi - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam ti da će biti sve veći i veći haos. Ona kada je rekla da se oseća bolje, znači da je skupila snagu da ratuje do kraja. Što se mene tiče i može i ne mora, nekako sve češće i češće ulazimo u sukobe - rekao je Anđelo.
Da li misliš da je razlog napada Milene Kačavende da ukalja tvoj ugled? - upitao je Darko.
Naravno da jeste to njihov cilj, jer koji drugi cilj bi bio na bilo koji način sem da traže bilo kakvu zamerku da bi ukaljali moj ugled u javnosti. Isto tako žele da poljuljaju Anitu komentarisanjem mene, a isto tako i mene Anitom. Pokušavaju na svaki mogući način. Kada neko ima želju da nekoga ospori i omalovaži, znači da želi da ponizi tu osobu i baci ljigu na moje ime. Meni je to presmešno, naprimer kada Matora priča šta sam ja imao sa kojom devojkom i gde. Onda priča to za piće kao napolju pijem, a ovde kiselu vodu mislim ono. Anita i ja smo pre neki dan podelili ceo šampanjac po pola i popili - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena Kačavenda te baš vređa - rekao je Darko.
Milena je takva, ona za mene nije žena mangup. Ja sam rođen u Beogradu, meni su svi iz Beograda i pričali su mi kakav je život bio ranije i kakvi su bili ljudi. Ona ima široku lepezu psovki i zbog toga ona nema kredibilitet da priča o nečemu. To za moj pojam nije žena mangup, vređa na taj način devojke od 20 godina - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.