AKTUELNO

Danas, hrišćani širom sveta proslavljaju najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs, dan Vaskrsenja Isusa Hrista. Isus Hristos je, prema jevanđeljima i verovanju, raspet u petak, u subotu je ležao u grobu, a u nedelju je vaskrsao iz mrtvih i tako pobedio smrt i svim ljudima darovao večni život.

Za portal Pink.rs, Ana Radulović, voditeljka najgledanijeg rijalitija u regionu, "Elite", otvorila je dušu na Vaskrs, te je otkrila kako se on proslavlja u njenom domu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Ana je tom prilikom i otvorila vrata svog doma i pokazala nam njenu Vaskršnju dekoraciju a pored toga nam je otkrila šta je najbitnije u njenoj porodici za svaki praznik.

Foto: privatna arhiva

Poštujem i slavim svaki naš praznik ali nekako gledamo da to bude što mirnije , da taj dan bude odmor za mozak i uživanje, a ne da se preopteretim velikom trpezom , spremanjem i ostalim stvarima. Stvarno gledam da svaki praznik donese mir i zato volim tako i da ga proslavljam. Ono što je obavezno kad je Vaskrs u pitanje, to su svakako ofarbana jaja, i kucanje sa njima, po mogućstvu da sin pobedi jer se mnogo raduje tome, sve ostalo je usputno i kako se osetimo i poželimo da u tom danu radimo. - rekla je Ana.

Autor: pink.rs